Projekt nastavlja nizati uspjehe

Nakon što je ušao u finale najveće domaće komunikacijske nagrade Grand PRix, projekt Humanitarna razmjena & aukcija dresova, portala gol.hr i podcasta Utakmicu po utakmicu, nastavlja nizati uspjehe – ovaj put na međunarodnoj razini. Webby, vodeća globalna nagrada za najbolja internetska postignuća, dodijelio je projektu važno priznanje Webby Honoree u kategoriji Advertising, Media & PR - Corporate Social Responsibility Campaign čime ga je izdvojio između ukupno 13 tisuća projekata pristiglih iz preko 70 zemalja svijeta.                                                                                                                                                  
„Iznimno sam ponosna što je baš ovaj projekt dobio priznanje najvažnije digitalne nagrade na svijetu. Osim plemenite svrhe, projekt prezentira inovativnost, kreativnost i posvećenost kolega s Nove TV, pa me osobito veseli što je to prepoznato u ovako velikoj i snažnoj konkurenciji. Od srca čestitam svim kolegama koje su radile na projektu i sigurna sam da će, osim ove, imati još puno prilika za slavlje“, izjavila je Maja Blumenšajn, direktorica odjela Novih medija Nove TV.                                                                                                                    
Nagrada Webby, koju zovu i „najvećom časti interneta“, prepoznaje i nagrađuje digitalnu izvrsnost u različitim kategorijama, a dodjeljuje je International Academy of Digital Arts & Sciences još od davne 1996. godine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju