Nova TV prva je televizija u Hrvatskoj koja je ikada, u povijesti Promaxa, osvojila ovu nagradu.

Na dodjeli prestižne svjetske nagrade Promax Global Excellence u New Yorku, Nova TV osvojila je broncu u kategoriji News: Program/Special Report Promo or Campaign za promotivnu kampanju osmišljenu za Dnevnik Nove TV. Veliko je ovo priznanje za kreativni tim Nove TV čiji je projekt parirao jakim i renomiranim konkurentima te naposljetku izabran kao jedan od tri najbolja u cijelom svijetu.

„Presretni smo i iznimno ponosni što je upravo Novoj TV pripala nagrada ovog važnog svjetskog natjecanja. Naša već treća osvojena nagrada Promax pokazuje kako Nova TV ima ljude čije znanje, kreativnost i ekspertiza pomiču granice u našoj industriji i svrstavaju ih među najbolje od najboljih u svijetu“, rekla je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV.

Nagrada Promax Global Excellence najveća je svjetska nagrada za izvanredna postignuća u marketingu i dizajnu, a Nova TV prva je televizija u Hrvatskoj koja je ikada, u povijesti Promaxa, osvojila ovu nagradu. Bilo je to 2016. godine kada je Nova TV osvojila srebrno odličje u čak dvije kategorije: za najbolju produkcijsku grafiku u informativnom programu te za najbolji TV studio i video zid. Nova TV se u finalu Promaxa našla i 2021. s najavom šeste sezone showa “Tvoje lice zvuči poznato” te 2017. s logotipom za Izbore 2017.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju