'Kumovi' i 'MasterChef' najgledaniji TV sadržaji

Uvjerljivo najgledaniji program u zemlji ima Nova TV, a hit projekti - domaća dramska serija 'Kumovi' i zabavni show 'MasterChef' i ove jeseni čvrsto drže tron najgledanijih TV sadržaja na svim televizijama.

'Kumovi' i s novim nastavcima nastavljaju oduševljavati gledatelje, a tome svjedoči i gotovo pola milijuna gledatelja koji su u prosjeku bili uz omiljene likove u prvom tjednu emitiranja. Prve epizode ostvarile su prosječno 37% udjela u gledanosti te su 'Kumovi' svaki dan bili najgledaniji TV sadržaj, a ukupno su dosegnuli preko milijun gledatelja. U svom slotu emitiranja bili su gledaniji od prvog sljedećeg konkurenta za 100%.

Uspješan start ima i nova sezona zabavnog showa 'MasterChef', čije je prve kandidate na audicijama i njihova prva jela pratilo gotovo 300 tisuća gledatelja, uz ostvarenih 34% udjela u gledanosti. U prvom tjednu emitiranja 'MasterChef' je ukupno dosegnuo preko milijun gledatelja, a u svom slotu emitiranja od prvog konkurenta bio je gledaniji za 60%.

Uz domaće projekte, izvanredne rezultate ostvarile su utakmice hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za Euro 2024. Utakmicu s Latvijom koja se igrala 8. rujna na domaćem terenu, u Rijeci, pratilo je gotovo 730 tisuća gledatelja, uz ostvarenih 57% udjela u gledanosti, dok je utakmicu s Armenijom koja se igrala 11. rujna u Erevanu pratilo više od 620 tisuća gledatelja te je utakmica ostvarila 61% udjela u gledanosti.

Ovi sjajni rezultati daju potvrdu kako Nova TV i dalje nastavlja biti neosporni lider s najjačim i najkvalitetnijim programom. U okrilju izvanrednih rezultata priprema i nadolazeće projekte – hit show 'Supertalent' te uspješni društveno-odgovorni projekt 'Startaj Hrvatska' koji s emitiranjem kreću – uskoro!
 

Izvor: UMTG; pružatelj podataka: AGB Nielsen; TG: 4+: Period: 4.9.-11.9.2023., CSHR%

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju