Prilagođen potrebama i očekivanjima svojih korisnika.

Portal DNEVNIK.hr iz mjeseca u mjesec posljednje dvije godine najčitaniji je portal u Hrvatskoj s dosegom od 76 posto internetskog tržišta i s preko 2 milijuna jedinstvenih korisnika mjesečno. Na krilima sjajnih rezultata, DNEVNIK.hr od sada je u novom ruhu - osvježenog izgleda, savršeno prilagođen potrebama i očekivanjima svojih korisnika.

''Da je DNEVNIK.hr već dvije godine najčitaniji portal i nije neka vijest, ali je vijest da je DNEVNIK.hr osvanuo u novom, redizajniranom ruhu. Novi dizajn je moderan, brz, pregledan, ali i blizak i prijateljski. Ono što možemo obećati jest da ćemo i dalje biti odgovorni, pouzdani, aktualni i profesionalni. I dalje ćemo iz dana u dan raditi na rušenju nepravdi i objektivnom informiranju čitatelja. Novi dizajn DNEVNIK.hr-a prati svjetske trendove i odgovor je na želje i potrebe čitatelja'', izjavila je glavna urednica portala Lana Ružičić.

Novi dizajn portala je moderan, brz, intuitivan, pregledan, jednostavan, čišći, s većim fotografijama i boljim fotogalerijama te modularan. Drugačija je i integracija i prezentacija ostalih specijaliziranih portala Nove TV koji čitateljima omogućuju dodatni i raznovrsniji sadržaj, bogatu i reprezentativnu naslovnicu portala te brzo prelaženje s jedne teme na drugu. Jedan od noviteta je i također totalno drugačiji izgled izvanrednih vijesti te specijala koji sada nude još bolji doživljaj informiranja o najvažnijim vijestima.

DNEVNIK.hr beskompromisno svojim čitateljima donosi samo najpouzdanije informacije, a sada se iskustvo čitanja i gledanja relevantnih i aktualnih vijesti podiže na višu razinu.

Osim na samom portalu, najvažnije vijesti iz zemlje i svijeta, korisnici svakodnevno mogu pronaći i na društvenim mrežama samog portala iza kojih također stoje impresivne brojke. DNEVNIK.hr na službenoj Facebook stranici ima preko milijun pratitelja, a na Twitteru je najjači medijski profil u Hrvatskoj, kao i na Instagramu i TikToku gdje mjesečno ostvaruje milijunske preglede.

Izvor: Gemius Audience; Real Users; Period: 1.6. 2021-31.5.2023.

Izvori za DM:Facebook Insights, Instagram Insights, Twitter analytics, TikTok analytics

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju