Baci oko na oglase!

Danas je lansiran novi online portal za kupnju i prodaju - Bijelo Jaje. Pravni i fizički korisnici od sada imaju priliku objaviti svoj oglas na novom oglasniku.

Bijelo Jaje nudi rješenje za sve kupoprodajne probleme, odgovara na sve potrebe suvremenog tržišta, a pravnim i fizičkim subjektima omogućit će što brže i jednostavnije plasiranje proizvoda kontinuirano prateći njihove zahtjeve i potrebe.

Bijelo jaje je oglasnik koji već u početnoj fazi ima više od 100 000 aktivnih oglasa, a dnevno ih se implementira oko dvije tisuće. Oglasnik je za pravne osobe besplatan do kraja rujna, a za fizičke osobe do kraja godine.

Struktura oglasnika je apsolutno prilagođena krajnjem korisniku, a oglasi su podijeljeni u pet glavnih kategorija: nekretnine, auto moto, marketplace, nautika i turizam. Odabirom na jednu od kategorija posjetiteljima oglasnika otvaraju se potkategorije s lijeve strane, unutar kojih se bira tip, lokacija, cijena proizvoda itd. Proizvodi se mogu filtrirati prema unaprijed definiranim atributima kako bi se posjetitelju maksimalno skratilo vrijeme pronalaska željenog proizvoda. Korisnici također imaju mogućnost postavljanja oglasa na istaknute pozicije na naslovnoj stranici svih oglasa.

Jedna od posebnosti oglasnika Bijelo Jaje je mogućnost ostavljanja recenzija ispod oglasa. Recenzije korisnika svakako mogu utjecati na konačnu odluku kupovine i prilikom dvojbi između dva slična proizvoda. Recenzije će na oglasniku moći ostaviti samo registrirani korisnici koji su verificirani od strane korisničke službe oglasnika.

Bijelo Jaje korisnicima također nudi i mogućnost kontaktiranja prodavatelja putem chat obrasca iz samog oglasa. Uz klasičnu mogućnost kontaktiranja telefonom ili e-mailom posjetitelj može tako postaviti konkretno pitanje vezano za proizvod u chatu gdje prodavatelj u svom sučelju dobiva notifikaciju o upitu i daje odgovor. Ukoliko prodavatelj ima i svoju web stranicu ona će također biti navedena u kontakt formi oglasa. Ovim pristupom i posjetitelj i prodavatelj će s lakoćom doći do potrebne informacije kako bi se maksimalno optimiziralo vrijeme kupnje, odnosno prodaje.

Bijelo Jaje nudi i mogućnost dodavanja oglasa u favorite koji će svim prijavljenim korisnicima biti vidljivi u njihovom korisničkom sučelju. Ova mogućnost olakšava proces odabira proizvoda jer optimizira vrijeme pretraživanja i kompletnog procesa kupovine.

Novi oglasnik osluškuje korisničko iskustvo te poziva sve korisnike da se jave s prijedlozima poboljšanja platforme, a od jeseni se najavljuje i napredna verzija.

Hrvatsko tržište oglašavanja od sada je bogatije za jedinstveni oglasnik – Bijelo Jaje koje sve poziva od danas: baci oko na oglase!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju