Ante: ''Vrijeme se brzo topi u MasterChefu. Vrlo je ozbiljan zadatak i nije lak, ali je jako dobar izazov.“

Ovoga petka MasterChef donosi uzbudljiv Gastroduel. Pred kandidatima će biti zadatak prezentirati hrvatski način druženja uz hranu i pivo studentima Croaticuma – centra za hrvatski kao drugi i strani jezik na Filozofskom fakultetu. Kako nema boljeg druženja od roštilja, kandidati će morati zasukati rukave i zajedničkim snagama potkupiti nepca stranih studenata, a za potrebe Gastroduela, MasterChef kuhinja seli se u poznatu zagrebačku pivnicu.



Nakon što će u kuhinji uloge vođa timova biti dodijeljene Ratku i Anti, oni će morati odabrati kojih troje od preostalih šest kandidata žele u svom timu.

Da Elena bira, ona bi bila u Antinom timu: „Definitivno bih voljela da mi šef bude Ante. Ima iskustva sa šefovanjem, ima jako puno iskustva s raznoraznom hranom i mislim da zna postavit stvari na svoje mjesto.

Zadnji koji će ostati neizabran bit će Robert. Kako kaže, to ga ne smeta, a i sam je svjestan činjenice kako u zadnjih nekoliko epizoda uvijek nekako završi među lošijima te dodaje: „Zadnji odabran. Zbog čega? Pa možda zato što zadnjih par puta i nisam bio baš na nivou, možda zato što sam prije bio vođa tima, razloga k'o u priči!



Kandidati će za pravljenje Party roštilja imati dva i pol sata, a koji će tim biti bolji, spretniji i brži vidjet ćemo ovoga petka. „Nije to puno vremena, jer vidjeli smo već u više navrata kako se vrijeme brzo topi u MasterChefu. Vrlo je ozbiljan zadatak i nije lak, ali je jako dobar izazov.“ komentirat će Ante koji će kao vođa tima morati usmjeriti sve svoje napore kako bi svoju ekipu kuhara odveo u daljnje natjecanje i spasio od eliminacije.



No, neće glasovi žirija biti jedini koje će odlučivati o uspješnosti plavog i crvenog tima. Osim njih, svoje glasove će dati i gosti koji će kušati roštilj obje ekipe.


Vidjet ćemo tko će biti manje uspješan i što će pobjedničkom timu presuditi u pobjedi. Na vođi gubitničkog tima naći će se teška odluka. Naime, morat će odlučiti hoće li cijela ekipa ići u Stres test, hoće li će možda spasiti sebe ili pak nekog drugog.

Koji će tim imati bolje ideje, tko će ih pak uspjeti bolje realizirati, tko će potvrditi svoj ostanak u MasterChefu, a koji će tim završiti u Stres testu te kome će Stres test biti zadnje kuhanje u showu doznajte u petak od 21 sat na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju