Da kuhanje nije bauk, pokazat će nam Luka već u prvoj emisiji kulinarskog showa kroz kojega će gledatelje Nove TV svake nedjelje voditi u nove gastronomske avanture.

Sve o showu Pun p'jat saznajte na službenoj stranici!

Za prvu emisiju, Luka se hrabro odvažio pripremati tradicionalna jela.

U prvom slijedu predstavit će jelo 'Fabrika burger', svoju verziju burgera s polpetama od kozica. U pripremi Burgera pomoći će mu njegov prvi gost, vrsni kuhar i mentor iz Masterchefa, Dino Galvagno, koji će ujedno Luki otkriti pet pravila važnih za svakog kuhara, bilo profesionalnog ili pak kuhara amatera.

Drugi slijed, nazvan Prazan fridž u kojemu je naglasak na tome da se ništa od hrane ne baca, donosi recept tradicionalne Komiške pogače, i to po recepturi tete Marize! Slasno, brzo i kako Luka kaže - uvijek se nađe u frižideru te dodaje: „Važno je samo malo dobre volje, nešto vrimena, par namirnica i može se napravit jedno fino jelo.“

I kao šlag na kraju, Luka će svojim gledateljima otkriti jednu slatku tajnu, a ona se zove – Pecipala. Riječ je o desertu iz Lukine mladosti kojeg mu je uvijek s velikim zadovoljstvom pripremala majka Tamara.

Emisiju Pun p'jat gledajte na OYO

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju