Nova TV u srpnju donosi brojne TV premijere i zvučne filmske naslove sa sjajnim glumačkim postavama.

Nova TV u srpnju donosi brojne TV premijere i zvučne filmske naslove sa sjajnim glumačkim postavama. Brad Pitt, Cate Blanchett, Harrison Ford, Sandra Bullock, Vin Diesel, John Malkovich, Robert De Niro, Tommy Lee Jones, samo su neki od glumaca koje ćemo u srpnju imati priliku gledati u filmovima na Novoj TV. I ovaj mjesec Nova TV je za svoje gledatelje pripremila izvrsna filmska ostvarenja!

Nova doza adrenalina stiže u TV premijeri SF akcijskog filma ´Napad dvoglave psine´, sa zanosnom Carmen Electrom i Charliejem O'Connellom u glavnim ulogama. Kako bi atmosfera uzbudljiva, pobrinut će se Vin Diesel i Timothy Olyphant, u akcijskom hitu ´Kartel´, gdje je tanka linija između pravde i bezakonja. Ljubitelji akcije također će moći uživati u TV premijeri filma ´Jonah Hex´ s Joshom Brolinom, Megan Fox i Johnom Malkovichem u glavnim ulogama. Robert De Niro i Edward Burns prikovat će gledatelje uz ekrane, u odličnoj akcijskoj drami ´15 minuta´.

Od drama svakako ne propustite TV premijeru filma ´Neobična priča o Benjaminu Buttonu´, gdje glavne uloge tumače Brad Pitt i Cate Blanchett.
Jednu od najpoznatijih pjevačica Beyonce Knowles vidjet ćemo u drami ´Opsjednuta´ u kojoj idilični život uspješnog profesionalca i njegove supruge biva ugrožen zbog zaposlenice u uredu, za koju se ispostavi da je zapravo uhoda.

Ljubitelji humora moći će uživati u brojnim komedijama, kao što su TV premijere filmova ´Put do slave´ i ´Ljubavna priča´.
´Dva tjedna za ljubav´ komedija je u kojoj Sandra Bullock igra sjajnu, ali neurotičnu odvjetnicu čiji klijent je milijunaš (Hugh Grant), koji svoju odvjetnicu tretira više kao dadilju nego kao pravnicu, prihvaćajući je zdravo za gotovo, kao uostalom i sve što posjeduje. Sandra Bullock vas također očekuje u filmu ´Cura na zadatku´ gdje će joj se pridružiti Benjamin Bratt.

Avanturisti će moći uživati uz Harrisona Forda odnosno Indianu Jonesa, u nastavku ´Otimači izgubljenog kovčega´. Brad Pitt, Orlando Bloom i Eric Bana očekuju vas u megahitu ´Troja´. Gledatelji će također moći uživati u avanturi ´Godina prva´, s Jack Blackom i Michaelom Cerom u glavnim ulogama.

Ljubitelji vesterna sigurno će biti uz Clinta Eastwooda i Genea Hackmana u filmu ´Nepomirljivi´ koji je osvojio čak četiri 'Oscara' i to za najboljeg sporednog glumca (Gene Hackman), režiju, montažu i najbolji film. Šerif malog grada američkog zapada, zatražit će pomoć bogalja, pijanice i mladog revolveraša da zadrži u zatvoru brata lokalnog negativca, u vesternu ´Rio Bravo´, s Johnom Wayneom i Deanom Martinom u glavnim ulogama.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju