Nakon izuzetno uspješnih 10 godina vođenja Informativnog programa Nove TV, Iva Gačić danas je objavila kako je vrijeme za nove profesionalne izazove.

Direktorica informativnog programa Nove TV Iva Gačić u petak je objavila: "Nakon 10 godina izuzetnih izazova u kojima je Informativni program Nove TV postao vodeći u Hrvatskoj, vrijeme je za moje nove profesionalne izazove. Ponosna sam na sve što smo zajedno postigli, posebno na tim Informativnog programa uz koji smo napravili ono što se prije 10 godina činilo gotovo nemogućim“.

„O Ivinom radu najbolje govore rezultati, a oni pokazuju da je naš informativni program daleko vodeći u zemlji. Izgradila je nepobjedivu ekipu koja će i dalje nastaviti pobjedničkim putem. Ivi zahvaljujemo na predanom radu i želimo joj sve najbolje“, izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

Nedugo nakon njezinog dolaska na prvu hrvatsku komercijalnu televiziju pokrenut je Dnevnik Nove TV koji je 2010. godine preuzeo ulogu vodeće informativne redakcije u zemlji. Tu poziciju drži već 6. godinu za redom, a i 2015. započela je porastom gledanosti. Pokrenula je i informativni magazin Provjereno, koji je od samog početka emitiranja 2007. godine do danas, postao sinonim za istraživačko novinarstvo i emisiju koja svojim utjecajem mijenja društvo u kojem živimo na bolje.

Ksenija Kardum nova je direktorica Informativnog programa Nove TV. „Veliki je izazov preuzeti vodstvo od Ive. I kao čovjek i kao profesionalac zadala nam je visoke kriterije i njih ćemo se i dalje držati“, izjavila je Kardum.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju