Rexov trener ubijen je pri pokušaju zaustavljanja bombaša. Moseru (Tobias Moretti), koji se netom razveo, pozornost privuče Rex te ga oslobodi iz kaveza.

1.ep - 6. listopada

Rexov trener ubijen je pri pokušaju zaustavljanja bombaša. Moseru (Tobias Moretti), koji se netom razveo, pozornost privuče Rex te ga oslobodi iz kaveza. Njih dvojica nastavljaju raditi na slučaju koji je doveo do smrti Rexova trenera.

2.ep - 7. listopada

Rex i Moser (Tobias Moretti) nastavljaju s istragom o bombašu. Hoće li na vrijeme uhvatiti kriminalca te tako spriječiti daljnja ubojstva, koje uzrokuje bombaš.

3.ep - 8. listopada

Hans Felsner (Fritz Muliar), vlasnik restorana, doživi srčani udar, no uskoro se otkrije da se zapravo radi o ubojstvu. Pozivaju Mosera (Tobias Moretti). Nedugo nakon toga mrtva je pronađena i šurjakinja Hansa Felsnera (Fritz Muliar).

4.ep - 9. listopada

Pokraj ceste pronađeno je tijelo promrzle osobe. Na smetlištu su zatim u crnim plastičnim vrećicama pronađeni dijelovi tijela, jedino nedostaju bubrezi. Moser (Tobias Moretti) i Rex istražuju slučaj te se uskoro nađu u mreži crnog tržišta čija je sljedeća žrtva Moser.

5.ep - 10. listopada

Starija žena ubijena je u svojem stanu. Preko puta ceste druga starija žena, Elfriede Kopetaky, vjeruje da je primijetila nešto čudno. Nakon toga prima telefonski poziv. Moser (Tobias Moretti) je odlučan u nakani da spriječi još jedno ubojstvo.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju