Mladić je ubijen dok se utrkivao sa svojim prijateljima. Ispostavi se da njegova smrt nije slučajna. Kada čovjeka koji ga je ubio također pronađu mrtva, Moser (Tobias Moretti) i Rex počinju istraživati ubojstvo.

3.sez., 1-2.ep - 3. studenog

Mladić je ubijen dok se utrkivao sa svojim prijateljima. Ispostavi se da njegova smrt nije slučajna. Kada čovjeka koji ga je ubio također pronađu mrtva, Moser (Tobias Moretti) i Rex počinju istraživati ubojstvo. Moser upoznaje svog novog partnera koji je posve drukčiji od Stockingera (Karl Markovics). Kada se mlada žena odjednom sruši i umre na klizalištu u Beču, istraga otkrije da je njezin sok u limenci bio otrovan cijanidom. Moser (Tobias Moretti) i Rex kreću u istragu, ali dogodi se još jedno ubojstvo počinjeno na isti način. Čini se da je riječ o ucjenjivaču i Moser i Odjel za umorstva moraju se utrkivati s vremenom kako bi spriječili da još netko nastrada.

3.sez., 3-4.ep - 4. studenog

Fotografkinja na zadatku u bečkom muzeju pronalazi vrećicu punu vrlo vrijednih dijamanata skrivenu sa stražnje strane jednog od eksponata, velikog medvjeda. Odluči zadržati dijamante za sebe, ali zatim na prirodoslovnom odjelu strada muškarac. Sumnja se da je riječ o ubojstvu. Moser (Tobias Moretti) i Rex dolaze na mjesto događaja. Rex mora pozirati kao živi eksponat, dok je Höllereru (Wolf Bachofner) dodijeljen tajni zadatak. Ugnjetavani mladić zaljubi se u kriminalku te joj odluči pomoći da pobjegne iz zatvora. Tijekom bijega mladić ubije jednog od čuvara te poslije otme zatvorski kombi koji ženu vozi do zatvora. Tijekom kasnije istrage Moser (Tobias Moretti) i Rex pronalaze kriminalku i uhite je, ali opsjednuti mladić otme nekog drugog te stvari zamalo da ne krenu po zlu za Mosera i njegov tim.

3.sez., 5-6.ep - 5. studenog

Anna Foltyn, kći državnog odvjetnika, umre od predoziranja heroinom, a Moser (Tobias Moretti) postaje sumnjiv nakon što dr. Graf skrene pozornost na njega tvrdeći da postoje nelogičnosti u njezinoj smrti koje ukazuju na ubojstvo, a ne samoubojstvo, kao što se sumnjalo. Moser i Rex kreću u istragu i otkrivaju da djevojka ima mutnu prošlost. Mladić koji je vlasnik trgovine lutaka opsjednut je ženama i lutkama; manipulira mladim ženama koje kupuju u njegovoj trgovini da poziraju kao lutke, a zatim ih ubije. Moser (Tobias Moretti) i Rex moraju razotkriti tog čovjeka prije nego što potpuno podivlja i ubije curicu koja živi preko puta trgovine, a koja je bila svjedokinja jednog od njegovih zločina.

3.sez., 7-8.ep - 6. studenog

Mlada žena probudi se jednog jutra i otkrije da je njezin dečko tijekom noći izboden nasmrt, a ona se ničega ne sjeća. Moser (Tobias Moretti) i njegov tim iz Odjela za umorstva otkriju da je bila hipnotizirana, ali pitanje je tko ju je hipnotizirao i iz kojeg razloga? Kada se mlada žena sruši i umre na ulici, njezino tijelo odmah je prebačeno u mrtvačnicu. Međutim, tijelo nestane prije nego što se obavi obdukcija, a Moser (Tobias Moretti) i Rex pozvani su da riješe slučaj. Rex tijekom istrage pokaže svoje izvanredno osjetilo njuha.

3.sez., 9-10.ep - 7. studenog

Tijekom izvedbe Romea i Julije glavnom glumcu na glavu padne dio scenografije. Ispočetka se smatra da je meta bio mladić, ali zatim se otkrije da je prava meta bila glumica koja je igrala Juliju. Moser (Tobias Moretti) i Rex moraju spriječiti još jedan pokušaj ubojstva glavne glumice. 23. je prosinca. Markus i Tomy su na klizalištu. Markusova najveća želja je da se njegovi otuđeni otac i majka susretnu na Božić, stoga se zamijeni s Tommyjem i ode posjetiti svoju majku. Tommyja pogreškom zamijene za Markusa i otmu. Markus odluči da duguje svom najboljem prijatelju da pronađe otmičare i spasi ga. Međutim, stvari se ne odvijaju po planu iako se oba momka ponesu junački. Rex, Moser (Tobias Moretti) i bečki Odjel za umorstva pristižu u pomoć.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju