U hotelskoj sobi događa se ubojstvo, a jedini je svjedok hotelska telefonistica koja krišom čuje glas ubojice na telefonu.

2.sez., 6-7.ep - 27. listopada

U hotelskoj sobi događa se ubojstvo, a jedini je svjedok hotelska telefonistica koja krišom čuje glas ubojice na telefonu. Budući da joj je ugrožen život, Rex dobiva zadatak da joj bude tjelohranitelj dok Moser (Tobias Moretti) i Stockinger (Karl Markovics) posjećuju susjednu Slovačku kako bi istražili daljnje dokaze.
Dvojica mladića izvode pljačku koja pođe po zlu i jednog od njih ubiju. Preživjelog je Moser (Tobias Moretti) uhitio prije nekoliko godina za sličan prekršaj i želi se osvetiti. Kada ga Moser pokušava uhititi, preživjeli zapuca na njega.

2.sez., 8-9.ep - 28. listopada

Učenica jedne večeri nestane i sumnja se na ubojstvo. Kada pronađu njezino tijelo kako pluta u bazenu, Moser (Tobias Moretti), Stockinger (Karl Markovics) i Rex kreću u istragu. Četiri mlade žene ubila je nova bečka sekta u svojim sotonskim ritualima. Sljedeća žrtva, mlada žena imena Anna, traži pomoć od Mosera (Tobias Moretti) i iz sigurnosnih razloga provodi noć u njegovom domu. Ali čak i tu, ona, Moser i Rex naći će se pod prijetnjom smrtonosnih članova sekte. Stockinger (Karl Markovics) će sve spasiti svojim šestim čulom.

2.sez., 10-11.ep - 29. listopada

Kada pronađu tijelo mlade žene koja je udavljena u svojoj kupaonici, istražitelji otkrivaju tragove mirisa mošusa na ubojičinom oružju. Rex koristi svoje sjajno čulo mirisa kako bi otkrio ubojicu. Bogatog poslovnog čovjeka oteo je njegov bivši tjelohranitelj. Ustrašena da će se nešto dogoditi njezinom mužu, žena pristaje na otmičare zahtjeve. Ali, nije sve kako izgleda i Moser (Tobias Moretti)i Rex morat će otkriti istinu prije nego što netko bude ubijen.

2.sez., 12-13.ep - 30. listopada

Profesor veterine i zagriženi aktivist za zaštitu prava životinja ubijen je u vlaku uz pomoć smrtonosne injekcije koja izaziva zastoj rada srca. Sumnja najprije pada na njegovu ženu, ali kada Moser (Tobias Moretti) pronađe malog psa bigla, koji je bio korišten u istraživanju novog lijeka, posumnjat će na posve drugu osobu. Vlasnik trgovine mješovitom robom pronađen je ustrijeljen na tržnici Naschmarkt u Beču. Kada se nešto kasnije pojavi druga žrtva, Moser (Tobias Moretti) odlazi u podzemlje i predstavlja se kao vlasnik trgovine. Uz pomoć Stockingera (Karl Markovics) i Rexa, naravno.

2.sez., 14-15.ep - 31. listopada

Tijelo žene pronađeno je spaljeno do neprepoznavanja nakon što je njezin automobil pronađen u podnožju litice. Nakon što je pronađena i druga žrtva, Stockinger (Karl Markovics) provodi istragu u bordelu i vodi Rexa sa sobom kao pratitelja, ali i zaštitnika. Moser (Tobias Moretti) angažira usluge znanstvenog odjela Bečkog odreda za ubojstva, koji će, koristeći najnoviju tehnologiju i pomoć dr. Grafa, izraditi composite sliku kako je izgledala mrtva žena. Događaju se dva okrutna ubojstva i oba uključuju dvije profesionalke. Jedna je sutkinja, a druga liječnica. Vratovi obiju žena prerezani su britvom i Moser (Tobias Moretti) zaključuje da je modus operandi identičan u oba slučaja. Na kraju ovog neobičnog slučaja, Moser, Rex , Höllerer (Wolf Bachofner) i Koch (Fritz Muliar) organiziraju tužni oproštaj sa Stockingerom (Karl Markovics) koji je na vlastiti zahtjev odlučio preseliti u Salzburg kako bi bio sa suprugom koja je naslijedila očevu zubarsku ordinaciju u gradu.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju