Mlada djevojka se jedne večeri nađe među sumnjivim posjetiteljima te doživi kako mladi Rusi tijekom partije ruskog ruleta izazovu jedan drugog na dvoboj.

7.sez., 8-9.ep - 22. prosinca

Mlada djevojka se jedne večeri nađe među sumnjivim posjetiteljima te doživi kako mladi Rusi tijekom partije ruskog ruleta izazovu jedan drugog na dvoboj. Jedan od njih ne preživi test hrabrosti, dok je djevojka u šoku napuštala dvoranu, organizator tog eventa za njom pošalje svog partnera, koji ubije mladu ženu. Žrtvino tijelo je pronađeno i Rex slijedi njezin trag do zgrada nekadašnjeg veterinarskog fakulteta, gdje su nađeni svježi tragovi krvi. U žrtvinu stanu Marc (Alexander Pschill) i Niki (Elke Winkens) nailaze na zagonetni novinski oglas koji ih vodi do mogućeg Mozartova groba. Nesposoban i kao pomoćni poštar, dobiva posao kućepazitelja u višekatnici koja pripada njegovoj omraženoj sestri. Kroz 'dobro isplaniran' brak i još unosniju rastavu, mlada žena uživa u luksuznom životu. Pri tome ni u snu ne pomišlja financijski pomoći svom bratu. Naprotiv, prema nevoljenom bratu ponaša se poput skrbnice, gdje god stigne. On joj se tako želi osvetiti, ali ne Eriki nego drugim bogatim, lijepim, mladim ženama, kao zamjeni za njegovu sestru. Preodjeven u poštara uspijeva ući u stan svoje žrtve, zadaviti je te napustiti mjesto zločina nakon što temeljito opere ruke.

7.sez., 10-11.ep - 23. prosinca

Iris (Andrea Händler), prepredena zaposlenica nagovorila je braću Kurta (Simon Schwarz) i Waltera Sedlaceka (Walter Sedlacek) da zajedno opljačkaju draguljarnicu. Dok je Walter čekao u autu za bijeg, Iris i Kurt su ispraznili trezor trgovine. Heinz Roll je neopaženo uključio tihi alarm, a kad su sirene ukazale na skorašnji dolazak policije, draguljar je pokušao zadržati kradljivce nakita. Kurt ga je ustrijelio bez ustezanja. Naposljetku je par pobjegao razdvojeno. I dok se Kurt izgubio u mnoštvu prolaznika, Iris je nestala kroz stražnja vrata draguljarnice. Budući da je policija krenula u temeljitu kontrolu osoba, Iris je utočište potražila u trgovini antikvitetima te plijen ostavila u ladici jednog vrijednog pisaćeg stola, pretvarajući se da je nezainteresirana gošća kafića. Samo na temelju indicija čovjek je osuđen na dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog grabežnog umorstva. Ali on je ne kani odležati. Preko oglasa upoznao je neupadljivu djevojku te je ubrzo lažnim obećanjima pretvorio u svog roba, koji je za njega sve spreman učiniti. Odjelom za umorstva ubrzo je zavladala zbrka, jer unatoč jasnim dokazima, jedno je sigurno: da zatvorenik ni u kom slučaju nije mogao počiniti ovo umorstvo. Ali Marc (Alexander Pschill), Niki (Elke Winkens) ubrzo se slože da je netko djelovao prema zatvorenikovom nalogu, jer je i oružje umorstva identično onomu iz prvog slučaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju