Dvojica mladića izvode pljačku koja pođe po zlu i jednog od njih ubiju. Preživjelog je Moser (Tobias Moretti) uhitio prije nekoliko godina za sličan prekršaj i želi se osvetiti.

2.sez., 7-8.ep - 2. veljače

Dvojica mladića izvode pljačku koja pođe po zlu i jednog od njih ubiju. Preživjelog je Moser (Tobias Moretti) uhitio prije nekoliko godina za sličan prekršaj i želi se osvetiti. Kada ga Moser pokušava uhititi, preživjeli zapuca na njega. Učenica jedne večeri nestane i sumnja se na ubojstvo. Kada pronađu njezino tijelo kako pluta u bazenu, Moser (Tobias Moretti), Stockinger (Karl Markovics) i Rex kreću u istragu.

2.sez., 9-10.ep - 3. veljače

Četiri mlade žene ubila je nova bečka sekta u svojim sotonskim ritualima. Sljedeća žrtva, mlada žena imena Anna, traži pomoć od Mosera (Tobias Moretti) i iz sigurnosnih razloga provodi noć u njegovom domu. Ali čak i tu, ona, Moser i Rex naći će se pod prijetnjom smrtonosnih članova sekte. Stockinger (Karl Markovics) će sve spasiti svojim šestim čulom. Kada pronađu tijelo mlade žene koja je udavljena u svojoj kupaonici, istražitelji otkrivaju tragove mirisa mošusa na ubojičinom oružju. Rex koristi svoje sjajno čulo mirisa kako bi otkrio ubojicu.

2.sez., 11-12.ep - 4. veljače

Bogatog poslovnog čovjeka oteo je njegov bivši tjelohranitelj. Ustrašena da će se nešto dogoditi njezinom mužu, žena pristaje na otmičare zahtjeve. Ali, nije sve kako izgleda i Moser (Tobias Moretti)i Rex morat će otkriti istinu prije nego što netko bude ubijen. Profesor veterine i zagriženi aktivist za zaštitu prava životinja ubijen je u vlaku uz pomoć smrtonosne injekcije koja izaziva zastoj rada srca. Sumnja najprije pada na njegovu ženu, ali kada Moser (Tobias Moretti) pronađe malog psa bigla, koji je bio korišten u istraživanju novog lijeka, posumnjat će na posve drugu osobu.

2.sez., 13-14.ep - 5. veljače

Vlasnik trgovine mješovitom robom pronađen je ustrijeljen na tržnici Naschmarkt u Beču. Kada se nešto kasnije pojavi druga žrtva, Moser (Tobias Moretti) odlazi u podzemlje i predstavlja se kao vlasnik trgovine. Uz pomoć Stockingera (Karl Markovics) i Rexa, naravno. Tijelo žene pronađeno je spaljeno do neprepoznavanja nakon što je njezin automobil pronađen u podnožju litice. Nakon što je pronađena i druga žrtva, Stockinger (Karl Markovics) provodi istragu u bordelu i vodi Rexa sa sobom kao pratitelja, ali i zaštitnika. Moser (Tobias Moretti) angažira usluge znanstvenog odjela Bečkog odreda za ubojstva, koji će, koristeći najnoviju tehnologiju i pomoć dr. Grafa, izraditi composite sliku kako je izgledala mrtva žena.

2.sez., 15.ep, 3.sez., 1.ep - 6. veljače

Događaju se dva okrutna ubojstva i oba uključuju dvije profesionalke. Jedna je sutkinja, a druga liječnica. Vratovi obiju žena prerezani su britvom i Moser (Tobias Moretti) zaključuje da je modus operandi identičan u oba slučaja. Na kraju ovog neobičnog slučaja, Moser, Rex , Höllerer (Wolf Bachofner) i Koch (Fritz Muliar) organiziraju tužni oproštaj sa Stockingerom (Karl Markovics) koji je na vlastiti zahtjev odlučio preseliti u Salzburg kako bi bio sa suprugom koja je naslijedila očevu zubarsku ordinaciju u gradu. Mladić je ubijen dok se utrkivao sa svojim prijateljima. Ispostavi se da njegova smrt nije slučajna. Kada čovjeka koji ga je ubio također pronađu mrtva, Moser (Tobias Moretti) i Rex počinju istraživati ubojstvo. Moser upoznaje svog novog partnera koji je posve drukčiji od Stockingera (Karl Markovics).

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju