Rex i Moser (Tobias Moretti) nastavljaju s istragom o bombašu. Hoće li na vrijeme uhvatiti kriminalca te tako spriječiti daljnja ubojstva, koje uzrokuje bombaš?

2-3.ep - 19. siječnja

Rex i Moser (Tobias Moretti) nastavljaju s istragom o bombašu. Hoće li na vrijeme uhvatiti kriminalca te tako spriječiti daljnja ubojstva, koje uzrokuje bombaš? Hans Felsner (Fritz Muliar), vlasnik restorana, doživi srčani udar, no uskoro se otkrije da se zapravo radi o ubojstvu. Pozivaju Mosera (Tobias Moretti). Nedugo nakon toga mrtva je pronađena i šurjakinja Hansa Felsnera (Fritz Muliar).

4-5.ep - 20. siječnja

Pokraj ceste pronađeno je tijelo promrzle osobe. Na smetlištu su zatim u crnim plastičnim vrećicama pronađeni dijelovi tijela, jedino nedostaju bubrezi. Moser (Tobias Moretti) i Rex istražuju slučaj te se uskoro nađu u mreži crnog tržišta čija je sljedeća žrtva Moser. Starija žena ubijena je u svojem stanu. Preko puta ceste druga starija žena, Elfriede Kopetaky, vjeruje da je primijetila nešto čudno. Nakon toga prima telefonski poziv. Moser (Tobias Moretti) je odlučan u nakani da spriječi još jedno ubojstvo.

6-7.ep - 21. siječnja

Za posjeta zubaru zatvorenik Borek uspijeva pobjeći iz zatvora. Moser (Tobias Moretti) ga slijedi do Baletne škole gdje Borek kao taoce drži učiteljicu plesa i njezine mlade učenice. Pronađeno je tijelo nepoznate žene, odjeveno u otmjeni kaput ispod kojeg žena nije nosila mnogo. Moser (Tobias Moretti) sumnja na dvije osobe: ranije osuđivanog priprostog čuvara u zoološkom vrtu te liječnika koji je u slučaj upleten više negoli želi priznati.

8-9.ep - 22. siječnja

Nakon što nekoliko pacijenata umre za vrijeme boravka u jednoj psihijatrijskoj ustanovi, Moser (Tobias Moretti) onamo odlazi prerušen u pacijenta. Isprva se čini da su pacijenti umrli od utapanja, no Moser uskoro otkriva kako stvari nisu onakve kakvima se čine. Drugi dan nove godine jedan stambeni kompleks postaje poprištem zločina. Jedna je žena počinila samoubojstvo, a u spremištu je pronađen beskućnik premlaćen do smrti. Tijekom istrage Moser (Tobias Moretti) i Rex shvaćaju kako bi početna bespomoćnost stanara mogla biti paravan za nešto puno ozbiljnije.

10-11.ep - 23. siječnja

Stefena Lenza nakon prometne nesreće primaju u bolnicu gdje u svojem liječničkome kartonu pročita kako je HIV-pozitivan. Napušta bolnicu s nakanom da ubije sve članove 'skupine', koji mu obećavaju kako će spavati samo jedni s drugima. Mlada djevojka Renate Wagner pronađena je mrtva nakon što je prisustvovala klavirskom koncertu. Nedugo nakon toga nestaje Christa Strobl, druga perspektivna pijanistica. Pronalaze je mrtvu, a Moser (Tobias Moretti) mora brzo djelovati kako bi spriječio novo ubojstvo.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju