Uzbuđenje u jednoj klinici. Mlada pacijentica po noći je bez traga nestala iz svoje sobe. Nakon intenzivne potrage pronalaze je onesviještenu u dizalu.

8.sez., 12.ep - 12. siječnja

Uzbuđenje u jednoj klinici. Mlada pacijentica po noći je bez traga nestala iz svoje sobe. Nakon intenzivne potrage pronalaze je onesviještenu u dizalu. Šefica klinike (Claude Sofie Jelinek) traži da se pokrene istraga. Sljedeće jutro pronađena je ubijena... Marc (Alexander Pschill) je uvjeren da samo netko iz noćne smjene dolazi u obzir kao ubojica. Ali svi zaposlenici i liječnici tvrde da nisu ništa vidjeli ni čuli. Čini se da je ubojstvo šefice klinike počinjeno kako bi se nešto zataškalo... Seksualni napad, koji se nedavno odigrao u klinici, navodi istraživački tim na trag zločincu. Prikupljaju uzorke DNK, uspoređuju ih te nailaze na bolničara Lexea (Ottokar Lehrner). Marc i Niki (Elke Winkens) ne uspiju uhititi bolničara, jer ga pronađu obješenog u podrumu klinike...

8.sez., 13.ep - 13. siječnja

Panika na jezeru Alte Donau. Uzbuna zbog krokodila: navodno je jedan krokodil pušten na slobodu i ugrožava kupače. Debela Margaretha (Ulrike Beimpold) zvana Mops prisiljena je gledati kako se njezina lijepa sestra Doris (Doris Schretzmayer) utapa u jezeru, što još uvijek nije slučaj za odjel za umorstva. Ali jest slučaj konobara Sergea (Toni Wegas) kojega uskoro nalaze ustrijeljenog u stanu u blizini jezera Alte Donau. Serge je bio poznat ženskaroš. Mnoge indicije upućuju na Sergeovu ljubomornu djevojku Sonju (Viviane Bartsch). Ali tu je i činjenica da je Serge skrio veliku količinu novca.

8.sez., 14.ep - 14. siječnja

Voditeljska zvijezda na privatnoj radiopostaji Nina Klaus (Arabella Kiesbauer) već neko vrijeme provodi kampanju protiv vožnje u alkoholiziranom stanju. Neki od slušatelja protive se akciji, zbog čega telefonom vrijeđaju Ninu Klaus te joj prijete. Kada nakon jedne od emisija, kao i obično, popije jedno piće te svojim vozilom krene kući, dogodi joj se nezgoda u mračnoj sporednoj ulici. Nina Klaus pregazila je djevojku, za koju ustanovi da je mrtva. Neposredno nakon dolaska policije pojavljuje se i fotograf koji snima poznatu voditeljicu.

8.sez., 15.ep - 15. siječnja

Katja Behrend (Antonia Girardi) i njezin prijatelj Mathias (Laurence Rupp) fotografiraju na napuštenom gradilištu. Pritom rabe pištolj koji je Katja našla u kući svog oca. Dođe do nesreće s teškim posljedicama: pištolj slučajno ispali i metak pogodi beskućnika koji se nalazio na gradilištu. Djeca pobjegnu u panici.
Marc i njegova ekipa istražuju građevinsko zemljište i ondje sretnu neobičnu ženu: Anneliese Kerling (Maresa Hörbiger) koja živi u nedovršenoj i neožbukanoj kući. Ona tvrdi da je njezin muž prije bio vlasnik Tvrtke za prodaju nekretnina, no kad je tvrtka bankrotirala, ostala joj je jedino ta kuća.

9.sez., 1.ep - 16. siječnja

Inspektor Lorenzo Fabbri i njegov asistent Morini istražuju ubojstvo u Rimu. Kostur Austrijanca Luke Webera nađen je na gradilištu. U međuvremenu Weberovi partneri Gianni Bottura i Sonia Ferreri boje se za svoje živote. Fabbri i njegova kolegica iz Beča Erika Hedl zajedno istražuju jer Weber je ubijen istim oružjem kao i Alexander Schall u Beču. Fabbri se susreće s Rexom kojem je užasno dosadno otkad je skinut s dužnosti.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju