Svi koji posjete Jarun ovog vikenda moći će se okušati u adrenalinskim aktivnostima i odmjeriti snage s Emom Branicom i Marinom Dragičevićem!

Svi koji posjete Jarun ovog vikenda moći će se okušati u adrenalinskim aktivnostima i odmjeriti snage s Emom Branicom i Marinom Dragičevićem. Voditelji Flash vijesti prisustvovat će na Adventure festivalu koji se održava 12. i 13.05. na Jarunskom jezeru u Zagrebu.

Festival čiji je pokrovitelj Dnevnik.hr zamišljen je kao prezentacijska platforma svih vrsta aktivnog odmora, sporta i rekreacije na otvorenom i pustolovnih aktivnosti cijele Hrvatske. Specifičnost ovog festivala je ta da se svi sadržaji mogu doživjeti i isprobati u živo. Posjetitelji se mogu besplatno okušati u slobodnom penjanju, letu balonom ili zmajem, adventure parku, wakeboardu, ronjenju i ostalim sportovima.

U subotu 12.05. u 12:00h voditelji Flash vijesti Ema Branica i Marin Dragičević će sudjelovati u penjanju i slacklineu. Osim što posjetitelji mogu sudjelovati u raznim natjecanjima za početnike, mogu osvojiti i vrijedne nagrade te pratiti zabavno-glazbeni program s koncertima, DJ-ima i plesnim skupinama.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju