'Iza mene je četiri godine sjajnog iskustva na Al Jazeeri, no vrijeme je za novu stranicu u mom životu te se veselim povratku na Novu TV. Veselim se praćenju hrvatskog sporta koji je tu ipak u većem fokusu,a to je i primarno moje područje interesa', objasnio je Stipe.

Nakon četiri godine Stipe Sladoljev sportski urednik i voditelj vraća se u sportsku redakciju Nove TV.

O svom dolasku na Novu TV i povratku u Hrvatsku Stipe kaže: ''Iza mene je četiri godine sjajnog iskustva na Al Jazeeri, no vrijeme je za novu stranicu u mom životu te se veselim povratku na Novu TV. Veselim se praćenju hrvatskog sporta koji je tu ipak u većem fokusu, a to je i primarno moje područje interesa. Nova TV je vodeći hrvatski medijski brend, sa sjajnim novinarima i urednicima, koji su uz to i moji prijatelji, i sretan sam što sam opet dio zajedničke priče. Moram priznati da mi je nedostajao i Zagreb. Supruga i ja zbog mog posla živjeli smo razdvojeno četiri godine, a sad smo opet skupa. Nedostajali su mi moji prijatelji, brat, koji također živi u Zagrebu, a ovako sam i bliži svojim rodnim Vodicama i roditeljima koji tamo žive.'

Podsjetimo, Stipe je sedam godina bio na Novoj TV te od 2011.bio na poziciji urednika, novinara i voditelja u sportskom programu AL Jazeere.

Dolazak Sladoljeva na Novu TV direktorica vodećeg informativnog programa u zemlji Ksenija Kardum komentirala je riječima: ''Imati u svom timu vrhunskog sportskog urednika i voditelja kao što je Stipe Sladoljev je veliko zadovoljstvo, veselim se zajedničkom radu i uspjesima te mu od srca cijela redakcija želi dobrodošlicu.''

Urednika i voditelja Sporta Nove TV Stipu Sladoljeva gledatelji će imati priliku vidjeti već ovoga petka u Dnevniku Nove TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju