Nakon priloga u emisiji Provjereno sugovornici su na obavijesnom razgovoru na policiji.

Nakon priloga u emisiji Provjereno sugovornici su na obavijesnom razgovoru na policiji. Ekipa Provjerenog doznaje što je policija poduzela u slučaju teško bolesnih pacijenata koji su davali tisuće kuna za lijek koji je zapravo čista prevara.

Imaju li građani pravo znati što grad radi s njihovim novcem? Naime, 700 000 kuna grad Velika Gorica svake godine donira skloništu za životinje Pokupsko Cerje, a na račun skloništa građani nižu optužbe! Ekipa Provjerenog istražila je pozadinu priče.

Poginuo je, ali njegovi organi nastavili su živjeti u drugim ljudima. Provjereno donosi emotivnu priču o susretu petero ljudi od kojih svaki ima jedan organ poginulog mladića.

Djetinjstvo su proveli po centrima za socijalnu skrb, sudovima. Tukli se, krali, bježali. A potom su dospjeli na mjesto gdje su dobili drugu šansu. U popravnom domu mladići posve otvoreno pričaju s ekipom Provjerenog o svojoj prošlosti: kako je to postati tata sa 16 te paralelno učiti za maturu i zarađivati za sada već dvije kćeri, a sve to sa samo 18 godina.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju