Radijatori koji proizvode nesnošljivu buku! Računi višestruko veći nego prije ugradnje razdjelnika, a obećavana je ušteda! Građani tvrde - razdjelnici su izmišljena prijevara .

Radijatori koji proizvode nesnošljivu buku! Računi višestruko veći nego prije ugradnje razdjelnika, a obećavana je ušteda! Građani tvrde - razdjelnici su izmišljena prijevara građana, a za to imaju i dokaze! Ekipa Provjerenog nastavlja pričati priču jer ministarstvo gospodarstva i HERA uporno izbjegavaju njihova pitanja. Provjereno donosi priču prvog Hrvata koji se isključio iz sustava grijanja i dobio presudu!

Kupuju flaširanu vodu jer ona iz vodovoda nije za piće! Iz pipa izlaze crvi i daždevnjaci, građani su česti gosti kod liječnika i to je tako već dvije godine! 500 stanovnika Voćina upire prstom u načelnika – naime, sve je pošlo po zlu kada je prodao općinski vodovod poduzeću iz susjedne općine.

Povodom slučaja Ademi, ekipa Provjerenog donosi priču o doping aferama koje su uzdrmale domaći sport!

Teta Elvira je medicinska sestra više od 40 godina. Danas odlazi u mirovinu i zato je pripremila oproštajnu zabavu za svoje kolege s odjela. Međutim, ni ne sluti da se iznenađenje zapravo sprema njoj! Predstojnik zagrebačke klinike na Svetom duhu, zaposlenici, ali i djeca koja su prošla kroz njezin odjel i njezino naručje, nedonoščad, odnosno bebe palčići, oni kojima je teta Elvira, dok su bili u inkubatoru na odjelu, davala nježnost i ljubav poput majke - svi su se udružili kako bi pokazali teti Elviri koliko im ona znači u životu!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju