Znanstvenici sa Sveučilišta Columbia došli do rezultata da su najsnažniji dnevni porivi suvremenog čovjeka žudnja za seksom i društvenim mrežama.

Žena je dizala bezbrojne kredite koje sada za nju otplaćuju njezini jamci i sudužnici. Marina je jedna od njih jedanaestero koja će cijeli život biti blokirana. Tvrde kako dok oni pate, ona iznajmljuje svoju kuću pod hipotekom turistima i posjeduje tri automobila, a ekipa Provjerenog ju je odlučila pronaći!


Posljednjih dana susjedi se žale da u skloništu Pokupsko Cerje svira preglasna glazba, jedna žena tvrdi da su psa kojeg je trebala udomiti za 7 dana eutanazirali, a drugi gospodin da su mu izgubljenog psa držali nekoliko mjeseci i potom uspavali samo kako bi mu naplatili kaznu - Provjereno ponovno istražuje što se tamo događa!


Slaven je bio poduzetnik, a projekti i profit bili su njegov život. Kada mu je sinu Vitu s godinu i pol dana dijagnosticiran senzorni poremećaj prisutan kod većine autistične djece, dao je otkaz, prodao sve što je imao kako bi bio uz njega i pokrenuo udrugu Senzori čiji je cilj pomoći djeci s upravo ovakvim poteškoćama.


Znanstvenici sa Sveučilišta Columbia došli do rezultata da su najsnažniji dnevni porivi suvremenog čovjeka žudnja za seksom i društvenim mrežama. Like, novi post, inbox...18-godišnja Lucija provodi na Facebooku u prosjeku 5 sati dnevno. S obzirom na to da se u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče sve češće liječe pacijenti koji pate od ovisnosti o Facebooku, ekipa Provjerenog odlučila je istražiti gdje je granica nakon koje ljudi postaju ovisnici o Facebooku. Ispitanicima je dan test – što mislite, koji bi bio vaš rezultat?

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju