Dolazak interventne policije na Markov trg i povlačenje branitelja koji prosvjeduju u prostor crkve sinoć je izazvalo veliko zanimanje javnosti.

Dolazak interventne policije na Markov trg i povlačenje branitelja koji prosvjeduju u prostor crkve sinoć je izazvalo veliko zanimanje javnosti. Pri tome su gledatelji svoje povjerenje još jednom dali timu informativnog programa Nove TV, koja je prekinula redovito emitiranje programa i emitirala Izvanredne vijesti. One su jučer bile najgledaniji program dana na svim televizijama.

Točnije, razvoj događaja uživo je na Novoj TV pratilo čak 43,0 posto svih koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima. Time su Izvanredne vijesti ostvarile gledanost od 16,8 posto, što je gotovo 700 tisuća gledatelja.

Andrija Jarak uživo je izvještavao o situaciji s terena tijekom 40-ak minuta programa, vijesti je iz studija Nove TV vodio Petar Pereža, a uređivao ih je Branimir Felger.

Informativni program Nove TV vodeći je u zemlji od 2010. godine, čemu svjedoče ne samo redoviti pokazatelji gledanosti, već i izvanredne situacije poput sinoćnje, u kojima se gledatelji okreću onima kojima najviše vjeruju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju