NEDJELJA OD 21.00

Nova TV, vodeća televizija na hrvatskoj medijskoj sceni kroz specijalan sadržaj poziva svoje gledatelje da na najvažniji dan, kada odlučuju o svojoj budućnosti i budućnosti cijele države budu uz Novu TV i prate tijek parlamentarnih izbora.


Nova TV pripremila je za izborni dan svojim gledateljima specijalan program.

U 13:00 i 15:00 sati Nova TV će emitirati vijesti ''Izbori 2015'' dok će u 18:00 sati biti emitirana posebna emisija Specijal „Izbori 2015'' koju će voditi Mislav Bago, koji iza sebe ima 20-godišnju karijeru političkog reportera i komentatora. Emisija se emitira iz najmodernijeg TV studija koji će uz grafičke prikaze i tehnološke prednosti dati drugačije multimedijalno iskustvo.


Tko će dobiti priliku formirati novu vlast, Nova TV će otkriti upravo u ovoj emisiji kada će u 19:00 sati biti objavljene prve procjene rezultata odnosno izlazne ankete. Na Markovom trgu, točno u 19 sati, Nova TV će upotrebom 3D tehnoloških izuma, oslikati zgradu hrvatskog parlamenta te prikazati prve rezultate anketa, a gledatelji će uz Novu TV imati jedinstvenu priliku kroz 3D prikaz ući u Hrvatski sabor te vidjeti kako izgleda projekcija novog saziva ovog sjedišta zakonodavne vlasti. Kroz ovaj poseban koncept, gledatelji će na svojim TV ekranima moći vidjeti aktualne rezultate, izgled mogućih ishoda, kao i udio glasova, promjene sjedišta u saboru i koalicijskih poretka kako budu stizali obrađeni rezultati od državnog izbornog povjerenstva.


U sklopu posebne emisije, bit će prikazana i priča Mislava Bage o tajnama Banskih dvora. Mislav Bago intervjuirao je tri bivša premijera, a njegovi sugovornici su i bivši zaposlenici Banskih dvora; od domaćice i šefice kabineta, osobne tajnice premijera do službenog fotografa, domaćice restorana i šefa protokola. Kako se gradi povjerenje političara i zaposlenika Banskih dvora, kojim izazovima se premijer nosi te tko je najčešće glasnik loših vijesti, otkrivaju ključni bivši zaposlenici sjedišta Vlade u prilogu Mislava Bage. Nova TV će tako provesti gledatelje kroz prostorije Banskih dvora u koje kamera inače ne ulazi.


U Dnevniku Nove TV i cjelovečernjem programu, Mislav Bago imat će i posebne goste - politički analitičari za Novu TV bit će prof.dr. Tihomir Cipek, Bianca Matković te Željka Antunović.


Urednik cjelokupnog sadržaja je Branimir Felger dok će kroz cijelu večer biti ključna i javljanja iz stožera i drugih središta tima najiskusnijih reportera Nove TV - urednica vanjske politike Ivana Petrović, Andrija Jarak, Sabina Tandara Knezović, Tatjana Krajač, Josipa Krajinović, Barbara Štrbac, Paula Klaić Saulačić, Marina Bešić Đukarić, Vjekoslav Đaić, Martina Bolšec i Šime Vičević. Upravo će njihova analitičnost, profesionalnost i novi standardi izvještavanja doći do izražaja prilikom izvještavanja s terena u izbornoj noći.


Voditelj Dnevnika Nove TV, Petar Pereža na izborni dan nalazit će se u Državnom izbornom povjerenstvu koje je toga dana centralno mjesto događaja.


Ujedno će se kroz izborni dan i noć voditi stalna interakcija s gledateljima kroz portal DNEVNIK.hr i društvene mreže Nove TV.


#DnevnikNoveTV i Novu TV možete pratiti i na:
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIN

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju