UTORAK 17.30

Nova TV danas, 4.kolovoza, donosi prijenos svečanog mimohoda povodom 20. godišnjice veličanstvene vojno-redarstvene akcije Oluja.

Višesatni specijal donosi sve detalje o velikoj obljetnici jednog od najvažnijih događaja hrvatske povijesti. Uz višesatni program uživo za svoje gledatelje Nova TV će i producirati dio programa i za ostale televizijske kuće koje će pratiti ovu jedinstvenu svečanost.

Najnovije vijesti povodom svečanosti u Zagrebu i Kninu pratite na portalu Dnevnik.hr!

Reporterski tim na čelu s urednicom Ivanom Ivančić predvodit će jake snage informativnog programa Nove TV, reporteri Mislav Bago, Andrija Jarak i Ivana Petrović, a voditelji programa bit će Petar Pereža i Marija Miholjek.

Gledateljima će ozračje slavlja i podsjetnik na vremena kada se stvarala moderna i slobodna Hrvatska donijeti i brojni gosti. Uz dužnosnike, tu će biti i svjedoci vremena, branitelji i svi oni koji su branili Hrvatsku.

Sam mimohod komentirat će Vinko Vrbanac, načelnik stožernog operativnog tima akcije Oluje i Josip Stojković, načelnik stožera 1.gardijske brigade. Brojni političari i predstavnici vojnog vrha podijelit će s gledateljima svoje dojmove o velikoj obljetnici i mimohodu, ali i aktualnom političkom trenutku i putu koji je Hrvatska prošla od veličanstvene akcije kojom je hrvatski teritorij ponovno postao cjelovit u međunarodno priznatim granicama do danas. Svoje dojmove s gledateljima će podijeliti i branitelji, ali i građani koji će pratiti veličanstveni mimohod.

Ne propusitite izravan prijenos sa svečanog događaja iz Zagreba i Knina danas od 17 sati na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju