Hrvatska je na drugim EU izborima odabrala 11 zastupnika za Europski parlament, a pobjednik među televizijama i ovoga je puta bila Nova TV.

Hrvatska je na drugim EU izborima odabrala 11 zastupnika za Europski parlament, a pobjednik među televizijama i ovoga je puta bila Nova TV. Dnevnik Nove TV, koji su vodili Marija Miholjek i Saša Kopljar, i u izbornom danu bio je prvi odabir gledatelja – točnije njih 486 000 ili 11,9%, čime je Dnevnik ostvario 37,6% udjela u gledanosti. Rezultate izbora najviše gledatelja doznalo je u Specijalu koji je započeo u 22:50, a vodio ga je Saša Kopljar. Tada je uz Novu TV bilo 346 tisuća gledatelja ili njih 8,4%, što je televizijskim rječnikom 26,4% udjela u gledanosti.

Informativni tim Nove TV o izborima i njihovom utjecaju na naš život redovito je izvještavao i u danima ususret izbora, a u nedjelju su gledateljima informacije s terena, rezultate i prve reakcije stranačkih vođa donijeli iskusni reporteri Andrija Jarak, Tatjana Krajač, Sabina Tandara i Ivana Ivanda. Mislav Bago rezultate i zanimljivosti vezane uz ove izbore prezentirao je u virtualnom studiju, najmodernijem u regiji. Jučerašnjim rezultatom Nova TV ponovila je prošlogodišnji uspjeh. Naime, i na prvim ikada održanim izborima za Europski parlament u Hrvatskoj upravo je Nova TV bila prvi odabir gledatelja. Ovaj uspjeh rezultat je povjerenja gledatelja koji su prepoznali kvalitetu rada tima informativnog programa Nove TV.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju