U vrijeme kad je premijer Milanović imao izvanrednu konferenciju za novinare, gledatelji pred malim ekranima su o smjeni ministra Linića mogli doznati prvo od Nove TV.

Naime, samo se naša informativna redakcija uspjela u manje od sat vremena organizirati i 5 minuta prije konferencije prekinuti redoviti program i krenuti s Izvanrednim vijestima. Prvi je o smjeni Slavka Linića građane izvijestio Mislav Bago, s kojim je iz studija Dnevnika Nove TV razgovarao Petar Pereža. On nam je otkrio što se sve događalo 'iza ekrana' prije izvanrednih vijesti.

'Navikli smo na ovakve situacije i u niti jednom trenutku nije bilo upitno hoćemo li stići. Reporteri na terenu, u redakciji, snimatelji, naša režija, urednici – svi smo se brzo 'ekipirali', postavili na svoja mjesta i odradili posao - na vrijeme gledateljima donijeli sve najbitnije i najnovije informacije'. Situacije poput ovih najbolji su primjer rada koji informativni program Nove TV čini vodećim – istraživanja pokazuju da gledatelji njemu najviše vjeruju, a već 4 godine je da čvrstom prvom mjestu gledanosti.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju