Gledateljima ćemo omogućiti i vizualan iskorak zahvaljujući tehnički i vizualno vrhunski opremljenom news studiju, a uz inovacije koje pruža TV studio, ovo će biti multimedijalni projekt u kojemu će važnu ulogu odigrati i druge platforme – portal Dnevnik.hr na kojemu će liste moći predstaviti svoje programe, dok će se putem društvenih mreža također voditi stalna interakcija s gledateljima.

Nova TV putem promotivnog spota poziva svoje gledatelje da na izborni dan, kada odlučuju o svojoj budućnosti i budućnosti cijele države budu uz Novu TV i prate tijek parlamentarnih izbora.

Glavnu ulogu u promotivnom spotu ima Mislav Bago, ujedno i voditelj projekta praćenja izbora s 20-godišnjom karijerom političkog reportera i komentatora te iskustvom u sučeljavanjima i intervjuima. Spot je djelo produkcijskog tima Nove TV, a u spotu se izmjenjuju kadrovi snimljeni iz zraka najvećih gradova; Zagreba, Splita, Rijeke, Osijeka, Pule, Zadra i glavna lokacija snimanja –trg Sv. Marka u Zagrebu.

Kao i u ranijim izbornim ciklusima, još jednom će do izražaja doći visoki profesionalni i etički standardi naših reportera kojih se drže te nepristranost u izvještavanju. Gledateljima ćemo omogućiti i vizualan iskorak zahvaljujući tehnički i vizualno vrhunski opremljenom news studiju, a uz inovacije koje pruža TV studio, ovo će biti multimedijalni projekt u kojemu će važnu ulogu odigrati i druge platforme – portal Dnevnik.hr na kojemu će liste moći predstaviti svoje programe, dok će se putem društvenih mreža također voditi stalna interakcija s gledateljima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju