Ministar financija Slavko Linić, guverner HNB-a Boris Vujčić, prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić te predsjednik Ivo Josipović ekskluzivno će odgovarati na pitanja Mislava Bage

Najgledanija informativna emisija u Hrvatskoj, Dnevnik Nove TV, za kraj godine svojim je gledateljima pripremila ekskluzivne intervjue s vodećim ljudima zemlje, s ciljem da svaki građanin Hrvatske dobije informacije i sliku stanja zemlje i onoga što možemo očekivati u 2014. godini.

Ciklus ekskluzivnih intervjua započinje večeras, 24.12.2013. kada će pred Mislava Bagu sjesti Slavko Linić, ministar financija. Teme o kojima će raspravljati od presudne su važnosti za ekonomski i gospodarski razvoj zemlje, kao i za kvalitetu života građana. Kome će država reprogramirati dugovanja, kakav će biti proračun u 2014. te tko će i kada vezano uz isti imati promjene. Večeras ćemo u Dnevniku Nove TV saznati i zašto ministar Linić neke od svojih reformi nije počeo provoditi ranije.

Ekskluzivni intervju s guvernerom HNB-a, Borisom Vujčićem, gledatelji Nove TV pratiti će u Božićnom Dnevniku, 25.12.2013. Teme koje će Mislav Bago proći sa svojim sugovornikom su: mogu li kamate na kreditima uopće padati, što Vlada RH mora po mišljenju Guvernera hitno poduzeti i promijeniti u 2014. godini, vidi li on izlazak iz krize, što misli o HDZ-ovom programu. Guverner će govoriti i o svom odnosu s premijerom Milanovićem.

O Budućnosti Hrvatske i njenom položaju u svijetu i Europskoj uniji te diplomatskim planovima će u Dnevniku 27.12.2013. govoriti prva potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova, Vesna Pusić.

Ulazimo u izbornu godinu za Predsjednika Republike Hrvatske. Dnevnik Nove TV, s ciljem da svojim gledateljima pruži najbolji uvid u mandat predsjednika Josipovića, pripremio je: ekskluzivni intervju s Predsjednikom, 28.12.2013. te ekskluzivno istraživanje koje je za Dnevnik Nove TV proveo Ipsos Pulsa o tome što građani misle o predsjedniku Josipoviću. To su samo prve od niza posebnih aktivnosti kojima će informativni program Nove TV pratiti i informirati građane ususret predsjedničkim izborima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju