Dnevnik Nove TV danas slavi svoj sedmi rođendan. 10. listopada 2005. godine u 19:15 sati voditelji Marija Miholjek i Petar Pereža započeli su svoj prvi Dnevnik!

Nakon sedam godina prikazivanja s ponosom se sjećamo prvih koraka, ali i svih inovacija koje je upravo Dnevnik Nove TV uveo na male ekrane – voditeljske parove, moderna grafička rješenja, udarne vijesti, virtualne reportaže, istraživanja javnog mijenja, video zid s touch screen tehnologijom te poznatu akciju 'Bolja Hrvatska' u kojoj svaki tjedan objavljujemo pozitivne priče iz hrvatskog društva.

Redakcija ga je proslavila uz slavljeničku tortu i zajedničku fotografiju! Iz našeg studija svakodnevno Vam donosimo najvažnije događaje iz Hrvatske i svijeta. Naša misija je izvještavati objektivno, brzo, točno, a Vi nam za to odajete priznanje svojom vjernosti.

'Ja mislim da treba imati pošten pristup prema poslu, prema vijestima, ne previše ljudima pametovati, filozofirati, nego im donijeti, prikazati stvarno stanje kako jest u Hrvatskoj', rekao je Andrija Jarak.

'Ovo je jako odgovoran posao, i zna biti situacija kada je jako stresan, ali uz vrhunsku tehnologiju i odličan tim ljudi to uvijek na pravimo da izgleda odlično na van', rekao je Kruno Ladišić, realizator.

Sretni smo što smo s godinama osvojili povjerenje gledatelja, ali i niz nagrada kao priznanje za rad od kojih smo posebno ponosni na nagradu Miko Tripalo za promicanje demokracije, ljudskih prava i slobode medija koju je Dnevnik Nove TV osvojio 2010. godine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju