Brzo nakon početka emitiranja Dnevnik Nove TV postao je vodeća središnja informativna emisija – nakon 8 godina i dalje se nalazi na vrhu gledanosti, a njemu se i najviše vjeruje.

Danas u informativnom programu Nove TV vlada posebno veselo raspoloženje - Dnevnik Nove TV slavi 8. rođendan! Toliko je godina prošlo otkako su Marija Miholjek i Petar Pereža točno u 19:15 prvi put gledateljima poželjeli dobrodošlicu i tako zauvijek promijenili televiziju u Hrvatskoj.

Nije dugo vremena bilo potrebno da gledatelji prepoznaju kvalitetu Dnevnika Nove TV – ubrzo je zauzeo sam vrh gledanosti, gdje se i danas nalazi.

I dok ga gledatelji za svakodnevno inzistiranje na istini nagrađuju gledanošću, Dnevnik Nove TV prima i razna priznanja – od nagrade za promicanje demokracije, slobode medija i ljudskih prava, do titule informativne emisije kojoj se najviše vjeruje.

Toliko uspjeha za tek 8 godina postojanja! Članovi informativnog programa svaki dan imaju isti zadatak: na vrijeme donijeti relevantne, vjerodostojne i potpune informacije gledateljima diljem zemlje. Dnevnik Nove TV je postao prepoznatljiv i po redovitim istraživanjima javnog mnijenja, kao i preciznim analitičkim komentarima vrhunskog novinarskog tima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju