Na sam dan referenduma Nova TV će pojačano pratiti tijek referenduma, razgovarati s vodećim ljudima u državi, stručnjacima i građanima, eurofilima i euroskepticima.

Najkvalitetniji i najgledaniji informativni program u zemlji detaljno će pratiti povijesnu odluku o ulasku Hrvatske u EU na sam dan referenduma. Svakoga će dana do nedjelje Nova TV prikazivati reportaže o raznim aspektima ulaska u EU i govoriti o onome što muči građane te tražiti odgovore na njihove dileme. U danima uoči referenduma Dnevnik Nove TV će objaviti veliko terensko istraživanje o raspoloženju građana pred referendum: jesu li za ili protiv. Informativni program Nove TV donijet će i istraživanje u kojemu građani govore koji su po njima najveći strahovi, ali i koristi od ulaska u Uniju.

Na sam dan referenduma Nova TV će uz redovne informativne emisije tijekom dana emitirati dodatne vijesti. Redakcija će pojačano pratiti tijek referenduma, razgovarati s vodećim ljudima u državi, stručnjacima i građanima, eurofilima i euroskepticima. Reporteri Nove TV bit će na svim relevantnim mjestima toga dana, a gledatelji će moći vidjeti rezultate referenduma i reakcije na njih u Večernjim vijestima. Dnevna urednica je Ksenija Kardum.

Prema nezavisnim istraživanjima Dnevnik Nove TV je najkvalitetnija središnja informativna emisija s licima kojima se najviše vjeruje, a njen informativni program je najgledaniji. Na dan izbora, 4. prosinca, najviše građana ukazalo je povjerenje Novoj TV čiji je izborni Dnevnik s 22,6% ostvario najveću gledanost. Ovaj status je rezultat višegodišnjeg profesionalnog rada tima Nove TV kojim je izgradio relevantnost i objektivnost zbog kojih Dnevniku Nove TV gledatelji vjeruju. Jednako kvalitetan informativni program Nove TV bit će i u praćenju referenduma o ulasku Hrvatske u EU i nastaviti nametati profesionalne standarde na tržištu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju