Ljubav se dijeljenjem množi! To su pokazali voditelji Nove TV i učenici osnovnih škola diljem Hrvatske. Saša Kopljar, Marija Miholjek, Petar Pereža, Romina Knežić, Ivana Paradžiković, Mia Kovačić, Ana Stunić i Igor Mešin u ove predblagdanske dane vratili su se u školske klupe.

Ali ne u bilo koje – svatko od njih na jedan dan je posjetio svoju osnovnu školu, u kojoj su učili prva slova, dijelili tugu i sreću s prijateljima, zaljubljivali se. Toga su se rado prisjetili s učenicima od prvog do četvrtog razreda, ali razgovor je bio tek dio ovog posebnog dana. Glavni zadatak bio je pripremiti božićno iznenađenje za djecu koja ne žive s obiteljima. Svi naši voditelji su zajedno s učenicima svojih škola zasukali rukave i uhvatili se posla, izrađivali su božićne poklone za djecu u domovima za nezbrinutu djecu: božićna drvca, svjetlucave kugle za bor, ali i čestitke za, kako su neki napisali, svoje 'neupoznate prijatelje'.

Dio je to akcije Ljubav se dijeljenjem množi kojom Nova TV i učenici osnovnih škola gledatelje žele podsjetiti na prave vrijednosti Božića, na prijateljstvo i zajedništvo. Marija Miholjek družila se s učenicima u svom rodnom Đakovu, Romina Knežić u Rijeci, Ivana Paradžiković u Kutini, Saša Kopljar u Osijeku, Petar Pereža u Solinu, a Ana Stunić, Mia Kovačić i Igor Mešin u Zagrebu. Osnovne škole rado su se priključile ovoj akciji, te im ovim putem zahvaljujemo što su nam se pridružili!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju