U prvoj reportaži koja se emitirala u četvrtak 22.listopada, Andrija Jarak donio je priču iz Molunata, turističkog i ribarskog mjesta na krajnjem jugu Hrvatske obale te iz doline Neretve.

Nova TV je za parlamentarne izbore 2015., pripremila bogat televizijski izborni program u kojem se krije veliki broj iznenađenja i zanimljivosti. Uz standardno drugačiji i zanimljiv reporterski pristup, ove godine izdvaja se svakako i rubrika ''Jarak u vašem dvorištu'' koja se emitira od 22. listopada u sklopu izbornog bloka Nove TV.


Dnevnik Nove TV u svojem programu stavlja naglasak upravo na birače i građanine Hrvatske ujedno i najvažnije sudionike ovih izbora koji odlučuju što će se događati u njihovim i životu cijele države u sljedeće 4 godine. Stoga je Andrija Jarak zajedno s ekipom snimatelja posjetio područja Jadranske obale, Dalmatinskog zaleđa, otoke, Istru, Gorski kotar, Liku, Zagorje, Međimurje, Podravinu i Slavoniju. U reportažama koje će se prikazivati u izbornom bloku Dnevnika Nove TV, gledatelji će imati priliku vidjeti sugovornike Andrije Jarka iz brojnih mjesta te upoznati ih kroz njihove svakodnevne živote, izazove i očekivanja koja imaju od parlamentarnih izbora.

Lokalni stanovnici ujedno imaju priliku postavljati pitanja političarima, a njihove odgovore također donosimo u reportažama. U prvoj reportaži koja se emitirala u četvrtak 22.listopada, Andrija Jarak donio je priču iz Molunata, turističkog i ribarskog mjesta na krajnjem jugu Hrvatske obale te iz doline Neretve.

Više pročitajte na linku - JARAK U VAŠEM DVORIŠTU Saznajte što je otkrio od Prevlake do Dunava

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju