Hazal:' Kada sam zaljubljena u nekoga, uvijek to i pokažem!'

1. Upoznali smo te u seriji Gendžo. No sa serijom Zabranjena ljubav povećao se broj tvojih obožavatelja. Misliš da si imala sreće što si im se jako svidjela u obje serije?
Hazal: Da. S obzirom na glumačku postavu i temu, bilo je očito da će serija Zabranjena ljubav imati veliku gledanost. Ali velika gledanost serije Gendžo za mene je bila velika sreća. Budući da se ne zna što će narod odabrati i gledati, mislim da je to pitanje sreće.

2. Kako idu školovanje i gluma zajedno?
Hazal: Jako teško. Nemam vremena za sebe. Ali kad je moguće, nastojim odvojiti za sebe makar i samo sat vremena.

3. Trpiš li sve bez riječi?
Hazal: Ne, ne trpim.



4. Pokažeš li kad si u nekoga zaljubljena?
Hazal: Da, pokažem.

5. Koje su prednosti i mane popularnosti?
Hazal: Opušteno šetati, ići nekamo s prijateljima, opušteno se smijati i drugo može biti ometano zbog popularnosti. S obzirom na to da se nikada nisam trudila izgledati cool, ljudi katkad oklijevaju i pitaju se: ''Je li to ona?'' Tretiraju me privilegirano na nekim mjestima, no mislim da je to jako pogrešno. To sam uvijek govorila školskim prijateljicama. Jedina razlika između konobarenja u kafiću i glume jest u tome što mene svi poznaju. I to je jedno zanimanje. Slava je samo posljedica. Osim što starim i razvijam se, ne vidim neku razliku.

6. Mnogi se ugledaju na tebe. Što misliš o tome?

Hazal: To mi je normalno. Što se tiče glume, od starijih kolega učim jako puno stvari!



7. Igraš s nekim jako zgodnim. Događaju li se međusobne interakcije?
Hazal: Ne. O tome uvijek razmišljam u okvirima glume. Međusobne interakcije se zbivaju samo u smislu glume. Na primjer, mogu nadopuniti svojom reakcijom nešto što on učini. Katkad su scene bez riječi. U tim scenama i on mene nadopunjuje i ja njega. Od toga imaju koristi svi na setu.

8. Mama ti je menadžerica. Zašto?
Hazal: Moja mama je odvjetnica. Poznaje zakone. Zato nismo imali potrebu unajmiti nekog drugog. To možda neće biti dovoljno u razdoblju koje je preda mnom. Kako moji poslovi rastu, mama možda neće sve moći odraditi. Ali sada mi je ona najbliža i toga je svjesna.

9. Radi li tvoja majka pritisak?
Hazal: Ne, imam jako dobar odnos s majkom. Više smo poput partnerica. Raspravljamo o stvarima koje su pretjerane ili koje nedostaju u vezi s nekom temom i nađemo se u sredini. Imam najemancipiraniju mamu na svijetu.

Izvor: http://hazalkaya1.blogcu.com/hazal-kaya-ask-i-memnu-dizisi-roportaji-trend-dergisi/5975569

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju