Od 19.siječnja na Novoj TV ne propustite napetu priču o ukradenom životu, izdaji, ljubavi i osveti n novoj uzbudljivoj talijanskoj seriji "Vendetta"!

Nova TV donosi novu talijansku dramsku seriju vrhunske produkcije, seriju o modernom grofu Monte Cristo. Inspirirana čuvenim romanom Alexandra Dumasa nastala je i ova priča o ukradenom životu, izdaji, tajnama, ljubavi i osveti koju donosi serija koju je na talijanskom Canale 5 u prosjeku pratilo čak 4.4 milijuna ljudi. U seriji u ulozi Laure pojavljuje se bivša miss Italije Anna Valle.

Najbolji prijatelji oduzeli su mu budućnost.
Sada se, s novim licem i novim identitetom, vratio...
I želi se osvetiti!

Živi na jahti, uvijek se odijeva u crno, svira glasovir i vozi moćni motor. Lorenzo Berman (Alessandro Preziosi) misteriozni je i fascinantni neznanac koji kao da se niotkuda stvorio. Predstavio se Lauri (Anna Valle) na dan njezina vjenčanja s Marcom (Lorenzo Flaherty), koje će morati biti odgođeno. Razlog je pronalazak trupla žene na plaži. Laurin susret s Lorenzom muči je baš kao i činjenica da je truplo bilo odjeveno u vjenčanicu i da je s truplom pronađena i bajka.

Tko je Lorenzo Berman? Zašto privlači Lauru osjećajem da se znaju otprije? Pustolovina, misterij, ljubav i osveta glavne su teme nove uzbudljive serije.

Šesnaest napetih epizoda koje se vrte oko glamuroznog svijeta vila iz snova, jahta, društvenih događanja i konferencija za medije. Riječ je o pozlaćenoj površini koja skriva svijet zločina i egocentričnosti, a ti ljudi ne prezaju ni pred čime da zataškaju neugodne istine.

Ovaj romantični triler zasnovan na klasičnom Dumasovu romanu „Grof Monte Cristo“ koji je Mediavivere prilagodio suvremenom dobu. Pun je zapleta koji otkrivaju mračnu prošlost koju svi žele zaboraviti. No jedan muškarac mora poravnati račune jednom zauvijek... Ljubav i osveta će ga voditi ka cilju.

Prvu epizodu pogledaj već sada na OYO

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju