Prva emisija svjetski poznatog show-a Tvoje lice zvuči poznato oduševila je i hrvatske gledatelje: gotovo njih 800.000 pratilo je sinoć transformacije poznatih natjecatelja!

Sve o showu pratite na službenoj stranici Tvojelice.dnevnik.hr.

Prva emisija svjetski poznatog showa Tvoje lice zvuči poznato oduševila je i hrvatske gledatelje: gotovo njih 800.000 pratilo je sinoć transformacije Baby Dooksa kao Cockera, Marija Petrekovića u ulozi Mrleta, Vandu Winter kao Britney Spears, Andreju Andrassi u liku Lane del Rey, Giuliana u ulozi Miše Kovača, Ronalda Brausa kao Toma Jonesa, Jasnu Palić Picukarić kao Doly Parton, te Renatu Končić Mineu u ulozi popularnog Jole, koje je odnijela pobjedu.

Prema podatcima AGB Nielsena jučerašnju emisiju pogledalo je 800.000 gledatelja, odnosno 39% gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima.

Prva emisija show-a Tvoje lice zvuči poznato ostvarila je zavidne rezultate i u užoj skupini gledatelja od 18 do 54 godine, s udjelom gledanosti od čak 41%.

Nova TV je jučer u udarnom terminu opet bila najgledaniji televizijski kanal s udjelom od 38% gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima..

I ove jeseni zabava je na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju