Nova TV i u listopadu donosi brojne atraktivne filmske naslove. Gledatelji imaju priliku pogledati televizijske premijere poput Green Lantern, Ghost Rider 2: Duh osvete, Žrtva te brojne druge.

Adrenalin se na Novoj TV opasno podiže ove jeseni, pa tako najgledanija televizijska kuća svojim gledateljima donosi niz televizijskih premijera od kojih valja istaknuti film Polarna noć u kojemu Carrie Stetko ima samo tri dana da pronađe opasnog ubojicu, a u filmu Ghost Rider 2: Duh osvete samo Nicolas Cage kao Johnny Blaze i njegov alter ego, Ghost Rider, mogu zaustaviti nadolazeću apokalipsu.

Također u televizijskoj premijeri Ledeni ubojica zvijezda akcijskih filmova, Jason Statham, pojavljuje su u glavnoj ulozi u ovom remaku istoimenog filma iz 1972. Film je režirao Simon West, redatelj koji je slavu stekao eksplozivnim Con Airom.

Od ostalih eklatantnih naslova akcijskog žanra, Nova TV donosi filmove Green Lantern, Žrtva, Bijes Titana, Opasan čovjek, Orlovo gnijezdo, Dani katastrofe i još mnoge druge. Osim adrenalina, Nova TV podiže atmosferu i dobrim komedijama. Oskarovac Matt Damon u televizijskoj premijeri Doušnik pojavljuje se u glavnoj ulozi kao Mark Whitacre, izvršni direktor konglomerata ADM-a, koji postaje doušnik za FBI.

Od redatelja Hugha Wilsona, filmaša najpoznatijeg po scenariju i režiji hit-komedije Policijska akademija na male ekrane dolazi i film Provalnica u kojemu je nastup oskarovke Whoopi Goldberg zasigurno najveći adut ove zabavne, ležerne i nepretenciozne krimi-komedije.

Moj div, Maskin sin, Vojnikinja Benjamin, Prokleta ljubav, Sve za lovu i Na tajnom zadatku samo su neka od urnebesno smiješnih komedija koje ove jeseni očekuju gledatelje.

A za one koji su skloniji romantičnim dramama, tu je i jedan od najvećih američkih klasičnih filmova, Zameo ih vjetar, koji je osvojio 10 Oscara uključujući onaj za najbolji film, najbolju glumicu i sporednu glumicu.

Troje za tango, šarmantan i zabavan film u stilu ponajboljih klasičnih romantičnih komedija. Matthew Perry odličan je kao smotani, simpatični arhitekt, iznova dokazujući svoj talent izgrađen u Prijateljima, a Neve Campbell oduševljava kao njegov ljubavni, naizgled neostvarivi cilj. Često korištena situacija zabune u ovoj je komediji iskorištena na najbolji način, vješto i odmjereno balansirajući između komičnog i romantičnog.

Jennifer Lopez kao psihoterapeutkinja, u horor filmu Ćelija, ulazi u um katatoničnog serijskog ubojice kojega glumi Vince Vaughn kako bi spasila posljednju žrtvu.

Od filmova ratne tematike Nova TV za svoje gledatelje je pripremila film koji se smatra jednim od velikih uspješnica redatelja Roberta Aldricha, a čijem su uspjehu pridonijela i slavna glumačka imena koja se ovdje pojavljuju. U Dvanaest žigosanih dvanaest okorjelih zatvorenika mora uništiti dvorac u kojem se nalazi nacistički stožer. Nominiran je za Oscara u četiri kategorije, a dobio je jednog.

Za Oscara nominirana i Sandra Bullock, zvijezda je potresnog i emotivnog filma Priča o prvaku nastalog prema knjizi The Blind Side: Evolution of a Game Michaela Lewisa. Sama knjiga inspirirana je životnom borbom afro-američkog sportaša, Michaela Ohera.

Smijeha, zabave i uzbuđenja ni ovoga listopada zasigurno neće nedostajati, a za kišne dane Nova TV se pobrinula dovesti na male ekrane ponajbolju glumačku postavu i još bolja filmska ostvarenja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju