Srijeda 22.20

(Two Can Play The Game), SAD, 2001., komedija
Redatelj: Mark Brown

Glume: Vivica A. Fox, Morris Chestnut, Anthony Anderson, Gabrielle Union, Wendy Raquel Robinson

Kad je riječ o pitanjima srca, Shanté Smtih (Vivica A. Fox) s lakoćom uspijeva usrećiti svog muškarca. Shanté je toliko vješta u navigaciji kroz vode ljubavi da njezine najbolje prijateljice Deidre, Karen i Tracye (Mo'Nique, Wendy Raquel Robinson i Tamala Jones) osive o njezinim savjetima kad ih god snađu problemi s muškarcima.
No kad je Shantéjin dečko Keith (Morris Chestnut) uhvaćen na djelu kako izlazi s njezinom najvećom neprijateljicom Conny (Gabrielle Union), Shanté počinje provoditi svoj „Desetodnevni plan“ kojim svog muškarca želi dovesti u red. Bilo da je riječ o seksi donjem rublju ili domaćoj kuhinji, Shanté ima arsenal oružja koje će baciti njezina muškarca na koljena i dovesti ga njoj. Nije joj strano izigravati princezu u nevolji niti se koristiti pouzdanim lokalnim vinom da bi zadobila Keithovu pozornost. I to je sve u redu jer sve što je bitno jest vratiti svojeg muškarca, kojim god sredstvima.

Film ’Za ljubav je potrebno dvoje’ nominiran je za nagrade Image, Black Reel i BET u ukupno šest kategorija.

Glavna glumica u filmu ’Za ljubav je potrebno dvoje’ Vivica A. Fox je 1997. godine, prema časopisu ’People’ proglašena jednom od pedeset najljepših ljudi na svijetu.
U humorističnoj seriji ’Princ s Bel Aira’ pojavljivala se u ulozi Jazzove sestre.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju