Neke holivudske stvari idu teško jedna bez druge. Tako primjerice na spomen Angeline Jolie svi se sjetimo Brada Pitta, Scorsesejeve filmove najprije ćemo povezati s de Nirom, a Wesleya Snipesa sa…

Woodyjem Harrelsonom! Naime, ovaj dvojac je neke od najupečatljivijih uloga karijere odigrao odigrao u zajedničkim filmovima. Kad je počela njihova suradnja i koji su to filmovi popularizirali ovaj dvojac, uskoro ćete doznati.

Wildcats – prvi zajednički film tandema Harrelson – Snipes. Snimljen još 1986. godine, a oboje igraju uloge igrača sveučilišne momčadi američkog nogometa. U filmu je glavnu ulogu odigrala Goldie Hawn, koja se našla na poziciji trenera ekipe. Ovaj naslov baš i nije imao prevelikog uspjeha, kao ni filmovi sa sličnom tematikom kasnije („Eddie“ s Whoopi Goldberg), ali su Wesley i Woody pokazali da se u budućnosti na njih može računati.

Veliki hakleri – drugi zajednički film i odmah veliki uspjeh! U njemu igraju naslovne role koji odluče snage udružiti na košarkaškom terenu kako bi došli do nešto novaca, ali i pomoći u rješavanju stvari van njega. Hakleri su postigli veliki uspjeh na kino blagajnama, najvećim dijelom zahvalujući odnosu i forama dva centralna lika. Film je stekao kultni status i među ljubiteljima košarke u Hrvatskoj, a teško da postoji tinejdžer iz vremena dok je ta igra još bila popularna kod nas koji nije doživio adrenalin kad je Woody napokon uspio zakucati, dokazavši time da i bijelci mogu skakati.

Vlak pun love – naziv je filma kojeg imate priliku gledati u subotu navečer na programu NoveTv. Ova kriminalističkoakcijska komedija stavlja naš tandem u odnos kojeg dotad nisu imali, naime, oni su usvojena braća te oboje rade kao tranzitni policajci njujorške podzemne željeznice. Između ostalog, u opis njihova posla spada i čuvati vlak koji prevozi milijune dolare, no malo po malo kuju plan kako ga opljačkati i domoći se novca. No, u njihovu život ulazi prekrasna policajka koju glumi Jennifer Lopez, te će se njihovi planovi malo promijeniti…

Udri do kosti – iako ovdje Harrelson naslovnu ulogu dijeli s Antoniom Banderasom, u filmu se naravno pojavljuje i Wesley, koji još jednom daje začina, dokazaujući da se radi o glumcu koji je majstor svake situacije. Woody glumi profesionalnog boksača Vincea, čije će prijateljstvo s Cesarom (Banderas), također profesionalnim boksačem i najboljim Vinceovim prijateljem doći u kušnju, zbog borbe u kojoj moraju sudjelovati jedan protiv drugoga!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju