Preporučamo Vam tri vrhunska filmska ostvarenja na OYO.hr! Matthew McConaughey, Kate Beckinsale, Gary Oldman, Heath Ledger, Geoffrey Rush i film koji je osvojio cannesku Zlatnu palmu čekaju nas Vas!

NA VRHOVIMA PRSTIJU

Urnebesna romantična komedija s fenomenalnom glumačkom postavom: Matthew McConaughey, Kate Beckinsale, Gary Oldman i Patricia Arquette! Nitko nije više zaljubljen od Stevena (McConaughey) i Carol (Beckinsale). No, Steven ima malu tajnu koju ne želi otkriti – brata blizanca (Gary Oldman) koji je patuljak. Zapravo, Steve je jedina iznimka u svojoj obitelji patuljaka. Kada Carol zatrudni, Steven je primoran reći joj istinu da postoje velike šanse da im dijete bude rođeno kao patuljak. Carol svejedno odluči roditi, potpuno svjesna da, što se tiče važnih stvari u životu, male stvari su najvažnije.

CANDY

Oscarovac Heath Ledger glumi Dana, šarmantnog no nepromišljenog mladog pjesnika koji se zaljubio u Candy (Abbie Cornish), prelijepu mladu studenticu umjetnosti porijeklom iz obitelji srednje klase, koju neodoljivo privlači Danov boemski stil života. Kako bi se približila Danu, Candy, koja je do tada samo usputno eksperimentirala s drogama, počinje uzimati heroin. Njihova strastvena veza postane izmjenjivanje izljeva ekstatičnog zaborava te napadaja očaja i auto-destruktivnosti. Ovisni koliko o heroinu, toliko i jedno o drugom, njihova priča pretvara se u čudan ljubavni trokut - jedan dečko, jedna djevojka i jedna droga.

BIJELA VRPCA

Apsolutni pobjednik Canneskog filmskog festivala (Zlatna palma i nagrada kritike), najbolji europski film godine (najbolji film, redatelj i scenarij), dobitnik Zlatnog globusa i nominiran za Oscara za najbolji strani film, remek – djelo Michaela Hanekea smješteno u vrijeme prije Prvog svjetskog rata. U poljoprivrednoj zajednici u kojoj pola stanovništva radi za Baruna, velik utjecaj, posebice na djecu, ima strogi protestantski pastor. U selu se počnu događati neobične nesreće koje postupno poprimaju oblik kaznenog rituala. Postavljen je konop kojim je oboren doktorov konj, zapaljen je štagalj, dvoje djece je oteto i mučeno... Učitelj koji vodi zbor promatra što se događa, istražuje i malo po malo otkriva nevjerojatnu istinu...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju