Ovaj vikend ne propustite tri sjajna filma na našem programu! Petak s Bruce Willisom, subota s Kevin Costnerom i u nedjelju urnebesna komedija s Chris Tuckerom!

Često Vam se događa da ste upravo propustili pogledati film, kojeg već mjesecima čekate, jer ste jednostavno zaboravili na njega? Nemate volje surfati internetom i teletekstom da pronađete adekvatne informacije o pojedinom filmu? Mi smo tu da Vam pomognemo i predložimo vam tri filma (sve redom „partnerske“ akcije/komedije) koje morate pogledati ovaj tjedan, a vi se udobno zavalite u stolicu i čitajte.

Prijedlog 1 – petak – 00:15 – Opaki igrači; Glumci: Josh Hartnett, Morgan Freeman, Bruce Willis, Lucy Liu
Ako vas sama glumačka postava neće zainteresirati za ovaj film neka to onda bude visok ocjena na imdb.com - 7,8, ili pak činjenica da je većinu filma, Josh Hartnett „obučen“ samo u ručnik. Crna komedija koja vas neće ostaviti ravnodušnima, odlično odglumljena, pametno i smiješno napisana, ma ne postoji toliko epiteta koliko ih se može pridati ovom fantastičnom akcijskom filmu. Pitate se tko je drugi dio dvojca – Hartnett preuzima oba lika: u jednom je opaki ubojica a u drugom nes(p)retni mladić. Okrug Hazzard je bio previše mekan za vas? Pa evo prilike da se iskupimo – pogledajte ovaj film i sa zadovoljstvom ćete konstatirati kako se već jako dugo niste tako dobro nasmijali.

Prijedlog 2 – subota – 20:15 – Robin Hood: Princ lopova; Glumci: Kevin Costner, Morgan Freeman, Alan Rickman, Christian Slater
Vrijeme dok je Morgan Freeman još mogao vitlati ogromnom sabljom kako bi obranio svog suputnika samo dokazuje kako je film jako star. Uzmite u obzir da je to jedan od zadnjih kvalitetnih filmova Kevina Costnera (kasnije su došli upitni Waterworld i The Postman) uz iznimku Savršenog svijeta. Posebnost ove ekranizacije (a ima ih dosta) popularnog junaka siromašnih, Robina Hooda, je u kompleksnosti samog lika koji je svojevrsni revolucionarni vođa koji se sprijatelji s „oprečnim likom“ Saracena kojeg glumi Morgan Freeman. „Povijesni spektakl znatno većih pretenzija“ – govorile su kritike, a mi se slažemo. Impresivna glumačka postava garantira skoro savršenu interpretaciju, gdje prednjači Alan Rickman (iliti prof Snape iz Harry Pottera) u ulozi šerifa iz Nothingama.

Prijedlog 3 – nedjelja – 21:30 – Miris love; Glumci: Chris Tucker, Charlie Sheen
Chris Tucker je onaj tip glumca kod kojeg znate što očekivati i koji Vas nikad neće iznevjeriti. On je odan svojim akcijskim komedijama gdje glumi dobrog i brbljavog junaka s druge strane zakona s tipičnim „zato-što-sam-crnac?“ stavom. Charlieja Sheena ne trebamo posebno predstavljati jer se on iskazao u takvim komedijama (bilo serijama ili filmovima) a i u privatnom životu je popularan kao bad boy. Još jedna tipična „partnerska“ akcija u kojem se sudaraju dva različita svijeta kako bi na kraju pronašli zajednički jezik i borili se protiv nepravde.

Na kraju ćemo Vam zaželjeti da napokon pogledate ove filmove (ako već niste) i uživate u izvrsnosti koju nude pojedini glumci. Naposljetku, Nova TV je tu da Vam pruži najbolju zabavu – a ovi filmovi su samo „vrh sante“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju