Večer provedite uz dvije komedije. Za početak pogledajte modernu ekranizaciju legendarne Pepeljuge a potom zavirite u društvo bogatih djevojaka!

PEPELJUGA - Srijeda 22.30

Glume: Hilary Duff, Jennifer Coolidge, Chad Michael Murray, Dan Byrd, Regina King

Sam Montgomery (Hilary Duff) je vrijedna i marljiva djevojka koja nije baš popularna u svojoj školi. Nakon što joj umre otac te je ostavi bez oporuke njezina zla pomajka dobiva sve nasljedstvo i prisiljava Sam da radi u restoranu svog oca. Austin Ames (Chad Michael Murray) je najpopularniji dečko u školi koji ne želi upisati fakultet koji mu je namijenio njegov ambiciozni otac. Ne znajući jedan za drugog Sam i Austin izmjenjuju e-mailove te shvate kako su srodne duše. Odluče se naći na školskom plesu na plesnom podiju u jedanaest sati, ali njihovo druženje ubrzo završi zato što se Sam mora vratiti u restoran. Trčeći Sam izgubi mobitel koji poslije nađe Austin.

PRIJATELJICE PUNE LOVE - Srijeda 00.20

Glume: Jennifer Aniston, Catherine Keener, Jason Isaacs, Timm Sharp, Joan Cusack, Greg Germann

Tri dobrostojeće, udane žene i njihova solo, siromašna prijateljica snalaze se u vodama prijateljstva, veza, karijera i novca. Tri bogate prijateljice, Frannie (Joan Cusack), Jane (Frances McDormand) i Christine (Catherine Keener), brinu se zbog Olivije (Jennifer Aniston) koja se doima nesposobnom održati vezu ili zarađivati za život, barem prema njihovim standardima. No njihova grupna analiza uvećava njihove sumnje o vlastitim brakovima i karijerama. Na kraju Olivia nalazi stabilnost na neočekivanu mjestu, no njezin je donekle sretan kraj pomalo umanjen teškom stvarnošću odjednom raspadnutih života njezinih prijateljica.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju