Tjedan smo započeli s Clint Eastwoodom, a nastavljamo u društvu Jennifer Lopez, Raplha Fienessa, Sandre Bullock i ostalih Hollywoodskih zvijezda.

ČAROBNE HLAČE - utorak

Glume: Amber Tamblyn, Alexis Bledel, America Ferrera, Blake Lively,Jenna Boyd

Četiri prijateljice Tibby (Amber Tamblyn), Bridget (Blake Lively), Lenu (Alexis Bledel) i Carmen (America Ferrera) skuju plan kako će ostati u kontaktu unatoč razdvojenosti tijekom cijelog ljeta. Plan je da djevojke jedna drugoj šalju rabljene traperice koje nekim čudom sjajno stoje svakoj od njih, unatoč različitoj građi tijela. Svaka od njih imat će hlače dva tjedna, a onda ih treba poslati dalje. Tijekom ljeta te hlače će biti simbol potpore koju pružaju jedna drugoj. Čarobne hlače svaku od njih dovode u bolne situacije koje će im naposljetku pomoći da riješe sukobe ljubavlju i hrabrošću, smrću i oprostom.

DOGODILO SE NA MANHATTANU - srijeda

Glume: Jennifer Lopez, Ralph Fiennes, Natasha Richardson, Stanley Tucci, Tyler Posey

Marisa Ventura (Jennifer Lopez) samohrana je majka odrasla u predgrađu New Yorka koja radi kao spremačica u luksuznom hotelu. Igrom sudbine i zamjenom identiteta, Marisa upoznaje Christophera Marshalla (Ralph Fiennes), zgodnog nasljednika koji vjeruje da je ona pripadnica visokog društva i gošća hotela. No kada se otkrije njezin pravi identitet, oboje shvate da im sudbina nije sklona...

GLUP I GLUPLJI - četvrtak

Glume: Eric Christian Olsen, Luis Guzmán, Rachel Nichols, Lucas Gregory, Derek Richardson

Osamdesete su, vrijeme kada su se Lloyd Christmas (Eric Christian Olsen) i Harry Dunne (Derek Richardson) upoznali. Dva individualca koje mnogi smatraju posebnima, ubrzo postanu najbolji prijatelji. Ravnatelj Collins i njegova ljubavnica, školska kuharica Heller, žele prijevarama zaraditi što više novca, a sljedeća im je ideja osnivanje razreda za djecu s posebnim potrebama. Gospođa Heller postaje učiteljica, a Harry i Lloyd moraju okupiti posebne učenike. Novinarki Jessici (Rachel Nichols) to je sumnjivo i očajnički pokušava otkriti istinu, čak i uz pomoć Harryja i Lloyda.

CURA NA ZADATKU - petak

Glume: Sandra Bullock, Michael Caine, Benjamin Bratt, Candice Bergen, William Shatner

Jedina ozbiljna kandidatkinja za zadatak jest prgava i pomalo muškobanjasta Gracie Hart (Sandra Bullock). Gracie se predstavlja kao Miss New Jerseya, a cijeli tim predvodi veliki zavodnik Eric Matthews (Benjamin Bratt), koji ne uspijeva ostati imun na njezine, drugima nevidljive, čari. Organizatori izbora Kathy Morningside (Candice Bergen) i Stan Fields (William Shatner) isprva su zgroženi idejom o nastupu nesofisticirane agentice, ali situaciju pokušaju riješiti angažiranjem iskusnog Victora Mellinga (Michael Caine), koji bi Gracie trebao preobraziti u legitimnu kandidatkinju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju