PETAK 00.30

Redatelj: Jonathan Liebesman
Glume: Jordana Brewster, Taylor Handley, Diora Baird, Matt Bomer, R. Lee Ermey

Godina je 1969. Vrhunac je rata u Vijetnamu. Američki gubici katastrofalni su, a novačenje postaje sve intenzivnije da bi se nahranio ratni stroj. Došao je red na 18-godišnjeg Deana Hilla (Taylor Handley). No brat Eric (Matt Bomer), koji se tek vratio iz Vijetnama, odlučuje ga iznenaditi prije nego što se ovaj javi u regrutacijski centar.

Unatoč zabrinutosti odane zaručnice Chrissie (Jordana Brewster), Eric se želi ponovno prijaviti, zajedno s bratom, u marince, u nadi da će izgubljena brata moći držati na oku. Nažalost, Deanovi se planovi ne poklapaju s Ericovim. Dean je odlučio izbjeći regrutaciju i otići u Meksiko uz pomoć odlučne djevojke Bailey (Diora Baird). No braća i njihove djevojke ipak se prvo odlučuju na putovanje Teksasom kao posljednju priliku za malo zabave.Ubrzo četvorku počne uznemiravati par bajkera – Holden (Lee Tergesen) i njegova djevojka, Alex (Cyia Battern). Alex ih je natjeravala i četverac je doživio ozbiljnu nesreću, a Chrissie je ispala iz vozila. Alex ih je pokušala opljačkati, no pojavio se šerif Hoyt (Ronald Lee Ermey) i promijenio situaciju.

Film je nominiran za nagrade Saturn, Empire i Teen Choice.
(The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning), SAD, 2006., horor

Glavna glumica u filmu ´Teksaški masakr motornom pilom: Početak´, Jordana Brewster, poznata je i po svojoj ulozi u filmu ´Brzi i žestoki´. Kad joj je dodijeljena ta uloga, nije posjedovala vozačku dozvolu. Prema nekim magazinima i web portalima više je puta bila na listi najseksipilnijih žena na svijetu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju