Nakon Dnevnika krećemo u filmski maraton koji neprestaje do kasnih noćnih sati. Owen Wilson, Charlie Sheen, Morgan Freeman, Gary Sinise i Armand Assante zaduženi su da s Vama izdrže do samog kraja.

VARALICE

Glume: Owen Wilson, Charlie Sheen, Morgan Freeman, Gary Sinise, Sara Foster, Willie Nelson

Jack Ryan (Owen Wilson) je šarmantni mladić, ali i prevarant iza kojega je prošlost puna sitnih muljaža. Životu i svijetu pristupa neozbiljno i samo želi uživati, a to je i povod njegovu odlasku u surferski raj Havaje. Tamo zatekne okrutnog suca Waltera Crewesa (Morgan Freeman) koji ga stavlja na listu okorjelih kriminalaca i drži na oku. Jack će se tako naći u društvu s Nancy Hayes (Sara Foster), pohlepnom ljubavnicom vlasnika hotela Raya Ritchieja (Gary Sinise), tupavim poručnikom Bobom Rogersom (Charlie Sheen) i još nekim živopisnim likovima. Izgleda da je Jack ovaj put jedini koji nema skrivene namjere.

POSLJEDNJI DANI PLANETA ZEMLJE

Uloge: R. Knepper, J. Benson

Kao posljedica eksplozije na Zemlju padne dio interstelarne tvar i time dramatično usporava Zemljino okretanje oko svoje osi. Mlada znanstvenica Chloe Edwards prepoznaje povezanost s jakim fluktuacijama magnetskog polja. Boji se da će se Zemlja uskoro zaustaviti i da će život kao takav u potpunosti nestati. S predstavnikom vlade Johnom Streichom i njegovim sinom kreće u potragu za tajnom satelitskom mrežom- zadnjom nadom za spas čovječanstva.

JA, POROTNIK

Uloge: Armand Assante, Barbara Carrera, Alan King, Laurene Landon

Stari prijatelj privatnog detektiva je ubijen. Detektiv, Mike Hammer, svim će se snagama potruditi naći ubojicu. No, čim dođe do novog traga, netko drugi će to iskoristiti.

ĆELIJA 2

Uloge: Tessie Santiago, Chris Bruno, Frank Whaley, Bart Johnson, Michael Flynn

U uzbudljivom nastavku filma iz 2000. godine, Ćelija 2 ulazi u svijet Cuspa, poremećenog ubojice koji uskrsava svoje žrtve kako bi ih uvijek iznova mučio. Jedina koja ga može zaustaviti je Maya, vidovita istražiteljica koja se nedavno probudila nakon godine dana u stanju kome. Nevolja je u tome što je Maya bila Cuspova prva žrtva i sada ona mora zaroniti duboko u njegov poremećeni um. A ako umre u njegovu umu, umire i u stvarnom životu!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju