Subotnji filmski maraton na Novoj TV mješavina je komedije i akcije. Za ovaj zabavno- napeti koktel zaduženi su: Kevin James, Steven Seagal, Gerard Butler, Thandie Newton, Mark Strong, Tom Hardy...

PAUL BLART: POLICAJAC IZ SHOPPING CENTRA

Glume: Kevin James, Keir O'Donnell, Jayma Mays, Raini Rodriguez, Shirley Knight

Paul Blart (Kevin James) samohrani je otac iz predgrađa koji pokušava spojiti kraj s krajem poslom zaštitara u trgovačkom centru. No, kada pomoćnici Djeda Mraza izvrše napad na centar i zadrže kupce kao taoce, najdeblji zaštitar u Jerseyju mora preuzeti ulogu policajca kako bi spasio dan!

UTJERIVAČ PRAVDE

Glume: Steven Seagal, William Forsythe, Jerry Orbach, Jo Champa, Shareen Mitchell

Diler Richie Madano (William Forsythe) upucao je policajca Bobbyja Lupa usred bijela dana pred očima njegove obitelji. Kad je to čuo, Bobbyjev prijatelj i partner Gino Silva (Steven Seagal) rekao je svom kapetanu da može pronaći Richieja, jer su on i Richie zajedno odrasli. Policijski detektiv Gino odrastao je na ulicama Brooklyna. Iza sebe ima propali brak, a Gino čini sve kako bi svom sinu pružio pravi dom. Nakon što Bobby bude ubijen Gino kreće zadovoljiti pravdu.

ROCKNROLLA

Glume: Gerard Butler, Tom Wilkinson, Thandie Newton, Mark Strong, Tom Hardy

Ova akcijska komedija nas vodi na opasnu vožnju u svijet kriminala u Londonu u kojem su nekretnine zamijenile drogu na mjestu najunosnijeg tržišta, a kriminalci su poduzetnici s najviše entuzijazma. Svi koji žele postati dio toga svijeta, od sitnoga kriminalca One Twoa (Gerard Butler) do sumnjiva ruskog milijardera Jurija Omaviča (Karel Roden), moraju posjetiti jednog čovjeka: Lennyja Colea (Tom Wilkinson).

Kao mafijaš staroga kova, Lenny zna koga podmazati i drži u džepu svakog birokrata, brokera i gangstera koji nešto znače. Lenny samo jednim pozivom može preskočiti birokraciju. No kako mu kaže njegova desna ruka Archy (Mark Strong), London je središnja točka vremena koja se mijenjaju, u kojima mafijaši s istoka, gladni kriminalci s ulica, kao i svi oni između, nastoje promijeniti pravila poslovanja i kriminala.

Milijuni su na stolu i cijelo se londonsko podzemlje udružuje, ali i sukobljava, međusobno s ciljem da uzmu svoj dio kolača. No unatoč tomu, višemilijunski posao pripast će narkomanskoj rock-zvijezdi (Toby Kebbell) – Lennyjevu posinku za kojeg misle da je mrtav, no to je daleko od istine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju