Tri filma koja vjerujemo nećete propustiti!

ANALIZIRAJ ONO (14.35)

Glume: Robert De Niro, Billy Crystal, Lisa Kudrow, Joe Viterelli, Cathy Moriarty

´Analiziraj ono´ je jednako duhovit nastavak uspješne mafijaške komedije ´Analiziraj ovo´.

Zloglasni mafijaš Paul Vitti kojeg tumači Robert De Niro nalazi se u zatvoru Sing Sing. Pri kraju robije mu je ugrožen život te počinje glumiti ludilo pjevajući pjesme iz mjuzikla ´Priče sa zapadne strane´, a FBI nije siguran radi li se o glumi kako bi ranije izašao iz zatvora ili pak doživljava živčani slom. U pomoć je pozvan Vittijev prijašnji psihijatar Ben Sobel (Billy Crystal). FBI se odlučuje pustiti okorjelog mafijaša, ali samo pod Benovim nadzorom…

SHOWTIME (20.05)

Glume: Robert De Niro, Rachael Harris, Eddie Murphy, Zaid Farid, Alex Borstein

Kada policajac Trey Sellars (Eddie Murphy) nabasa na tajnu operaciju detektiva Mitcha Prestona (Robert De Niro), uništi mjesece truda uloženih da se razbije dobro organizirana banda međunarodnih dilera droge. Mitch se uspijeva suzdržati od kažnjavanja Treya, sve dok se odjednom sa svih strana ne počnu pojavljivati članovi televizijske ekipe koja ima ugovorno pravo uživo prenositi policijske akcije. Akcija je možda policijski neuspjeh, no gledanost je sjajna. Osjetivši kemiju između Sellarsa i Prestona, televizijska producentica Chase Renzi (Rene Russo) želi da dvojac nastupa u seriji. Sellarsu se ostvaruje san, a Prestonu počinje najgora noćna mora.

IZNAD ZAKONA (21.45)

Glume: Steven Seagal, Sharon Stone, Pam Grier, Henry Silva, Daniel Faraldo

Obučen u Aikidu, Nico Toscani (Seagal) radio je kao obavještajac CIA-e i vidio užasne stvari koje neće nikada zaboraviti. Sada radi kao policajac u Chicagu i vjeruje da se riješio prošlosti. No otkrit će crno tržište droge i oružja koje vodi okrutni obavještajac CIA-e kojeg se sjeća iz Vijetnama. Naređeno mu je da ne istražuje dalje, no on zna koliko to znači zla za njegov rodni grad te će smatrati da je došao trenutak da stavi sebe iznad zakona.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju