Ova subota će trajati dugo! Pripremite se na četiri filma koja ne smijete propustiti. Mi smo spremni ubrizgati vam opasnu dozu adrenalina koja će vas držati budnima do kasno u noć!

MJESTO UDARA

Redatelj: Hayley Cloake
Glume: Brian Austin Green, Melissa Keller, Kayla Ewell, Joe Manganiello, Linden Ashby

Kelly od života želi samo jedno - da je pamte kao veliku odbojkašicu. Po uspjehu na terenu, to će joj vrlo vjerovatno poći za rukom, ali ubrzo će otkriti i negativnu stranu uspjeha. Na nju će se okomiti fanatik opsjednut sportašicama koji uvijek pronađe način kako da se nađe uz njih na zabavama nakon utakmica. Upravo se Kelly našla na meti „čudaka“ koji je, čini se, povezan za šarmantnim, misterioznim sportskim novinarom Holdenom. Holden stupi u kontakt sa Kelly, praveći se da je očaran njenom karijerom u želji da ispriča njenu priču. No njegove prave namere su ipak nešto drugačije.

PRLJAVA ISTINA

Redatelj: Robert Malenfant
Glume: Tara Reid, Colm Meaney, Angus Macfadyen, Lorena Bernal, George Wendt

Matt i Julia imaju najveći ljubavni odnos na zemlji. Oni imaju uspješne reklamne agencije, ali Matt sumnjiči svoju ženu za aferu, te postaje toliko opsjednut tom mišlju da je zapravo naredio radnikuradnik Trevoru Jonesu da je prati. Trevor, koji želi postati partner u tvrtki, je ne slijedi, no on donosi slike Mattu na kojima Julia razgovoru s drugim čovjekom. Matt burno i pomahnitalo reagira te želi ubiti Juliu. Nakon kratkog odmaka od Julijine smrti, Matt osjeća kajanje te počini samoubojstvo. No, Julia nije mrtva, a čini se da je Mattovo samoubojstvo zapravo moglo biti ubojstvo...

PRETJERANA SILA 2 : OSVETA

Redatelj: Jonathan Winfrey
Glume: Stacie Randall, Dan Gauthier, Jay Patterson, Michael Wiseman, Bradford Tatum

Kad Cordell (Stacie Randall) odbije zahtjev svog zapovjednika Francisa Lydella (Dan Gauthier) da se pridruži njegovoj jedinici za atentate, Lydell joj uzvraća s metkom u glavu. Ona mu je vjerovala, spavala je s njim. No pogriješila je. A on je pogriješio kad nije provjerio je li mrtva. Kada Cordell dođe na mjesto mafijaškog ubojstva, policija pozdravlja njezinu pomoć u slučaju, ne znajući da ona ima drugi plan ili da neće prezati ni pred čim da dovrši svoju misiju!

UBOJSTVO JESSE JAMESA

Redatelj: Andrew Dominik
Glume: Brad Pitt, Casey Affleck, Sam Shepard, Mary-Louise Parker, Zooey Deschanel

Karizmatičan, praznovjeran i ćudljiv Jesse James (Brad Pitt) je vođa lopovske bande koja se boji njegove nagle naravi i još naglijeg okidača. Mladi Robert Ford (Casey Affleck) se pridruži njegovoj bandi i štuje Jessea, no postane ogorčen njime. Robert ubije Jessea zbog želje da postane vođa bande, no nakon ubojstva Robert je progonjen svojom savješću zbog hladnokrvnog ubojstva svojeg bivšeg mentora.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju