NEDJELJA 20.50


(Broken Trail), Kanada, SAD, 2006., mini serija


Redatelj: Walter Hill
Glume: Robert Duvall, Thomas Haden Church, Gwendoline Yeo, Todd Allen, Olivia Cheng

Iskusni kauboj Print Ritter (Robert Duvall) zajedno sa svojim nećakom Tomom Hartom (Thomas Haden Church) mora prevesti stado konja iz Oregona u Wyoming. Na svom putovanju Print i Tom nailaze na petero mladih djevojaka iz Kine koje čeka teška sudbina. Naime njihova vlasnica ih vodi u bordel kako bi zaradila na njima. Print i Tom odluče spasiti djevojke te nastavljaju svoje putovanje na kojem će naići na mnoge probleme. Osim brige o petero žena i konjima dvojici kauboja probleme stvara i grupa protivnika koji nastoje oteti djevojke.

Kauboj Print Ritter (Robert Duvall) zajedno sa svojim nećakom Tomom Hartom (Thomas Haden Church) vodi stado konja iz Oregona u Wyoming. Na putovanju Print i Tom susreću petero mladih djevojaka iz Kine koje čeka teška sudbina. Naime njihova vlasnica ih odvodi u bordel kako bi zaradila na njima. Print i Tom odluče spasiti djevojke te nastavljaju svoje putovanje na kojem će naići na mnoge probleme.


Ova mini serija je 2007. godine bila nominirana za tri Zlatna globusa i to u kategorijama najboljeg glavnog i sporednog glumca te kao najbolja mini serija. Mini serija je dobila četiri Emmyja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju