Suvremeni čuvar zakona u stilu onih iz 19. stoljeća. Šerif koji pravdu istjeruje na način da je uvijek na meti kriminalaca i u sukobu s nadređenima.

5.ep - ponedjeljak
U svjetlu prijetnje Johnnyja Crowdera da Avin zatvoreni tast Bo želi osvetiti smrt svoga sina, Raylan joj staje u zaštitu. Nakon što je propao pokušaj da ih ubiju u Avinoj spavaćoj sobi, Raylan se pridružio Hunteru Mosleyju, šerifu Harlana koji također ima dugogodišnje loše iskustvo s klanom Crowderovih, u potrazi za čovjekom koji je pucao i ranjen pobjegao.

6.ep - utorak
Uhićenje šerifa Mosleyja dovelo je do puštanja mnogih koje je strpao iza rešetaka. Bo Crowder vraća se u Lexington spreman na osvetu i dao je Avi do znanja da je ima na oku. Raylan nastoji Boa držati na distanci, a Art Mullen priprema ga za ispitivanje u vezi pucnjave u Miamiju u kojoj je stradao plaćeni ubojica Tommy Buck, a koje će provesti David Vasquez, zamjenik državnog odvjetnika. No radna atmosfera narušena je kad je Cal Wallace, opasni zatvorenik kojeg su premještali u zatvor maksimalne sigurnosti, čuvare uzeo za taoce.

7.ep - srijeda
Raylon je na dopustu zbog istrage o pucnjavi u Miamiju i utapa tugu u neuglednom baru te izvlači deblji kraj u tučnjavi u uličici. U njoj gubi i svoj zaštitni znak, šešir. Nazvao je Winonu da mu pomogne, a ona mu je rekla o Wynnu Duffyju. Složio se da je možda riječ o sumnjivim poslovima njezina muža Garyja Hawkinsa.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju